Image: 73897527, A Demokratikus Koalíció 2019-es európai parlamenti választások eredményvárója a budapesti Radison Blu hotelben, Place: Budapest, Hungary, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az Orbán Viktor által bejelentett havi nyugdíjemelés – amely egy átlagos nyugdíjasnál havi 5-6 ezer forintot jelent – csak néhány kiló kenyérre elegendő.

Azoknak a nyugdíjasoknak, akik bár egy életet gürcöltek és adóztak végig Magyarországon, a nyugdíjuk évről-évre egyre kevesebbet ér, ez pedig különösen igaz az elmúlt két évre, amelyben az orbáni infláció Európa legnagyobb élelmiszer-drágulását szabadította a magyarokra.

Az Árnyékkormány szerint azzal, hogy 10 hónapig hitelezték az államot, de most is csak aprópénzt kapnak a nyugdíjasok, Orbán Viktornak nem büszkélkednie, hanem szégyenkeznie kellene. 

Ez is azt bizonyítja, hogy a miniszterelnök és az általa kiszolgált milliárdos elit már régen elveszítették a kapcsolatot a magyar valósággal és a mindennapjainkkal.

Ez a nyugdíjemelés egy kisbevásárlásra sem elég, nemhogy a nyugdíjak értékének megőrzésére.

A Dobrev Klára vezette Árnyékkormány szociáldemokrata fordulatra készül a kormányváltás után. Mindenható vállalati profit helyett európai béreket és nyugdíjakat, magánkórházak és magániskolák helyett erős állami egészségügyet és oktatást, a milliárdos elit kiszolgálása helyett igazságos Magyarországot akarunk, ahol megéri tisztességes munkában megőszülni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: