Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Tisza Párt vezetője Magyar Péter Puzsér Róbert publicistával beszélgetett.

Magyar Péter és pártja a semmiből robbant be a magyar politikai közélet közepébe, az alig egy hónapja létező formáció azonban máris komoly szereplője lehet a magyar közéletnek úgy hogy szinte még csak nem is létezik a párt és még igazán programja sincs.

A 15-20 pontos, országjárása során többször ismertetett politikai hitvallása kapcsán a Tisza Párt vezetője Magyar Péter ugyanis elmondta ez nem program még:

„Nyilván ez nem a Tisza Pártnak a programja, hiszen még csak 19 tagunk van, és majd az EP-választás után fog belépni sok ezer ember, aki szeretne, és majd együtt határozzuk meg a pontos alapvetéseket.”

Magyar Péter még március 15-én jelentette be, hogy Taplra Magyarok Közössége néven mozgalmat indít a demokratikus értékek és szabadságjogok védelme érdekében. Mivel egy új párt alapítására már nem volt elég ideje a június 9-i választásig, ezért a Tisza Párt színeiben indul a nyári EP- és önkormányzati választáson, melynek alelnöke is lett áprilisban.

„Hol volt az a pont, amióta nem vagy fideszes?” – kérdezte Puzsér Róbert Magyar Pétertől a Hard Talk legutóbbi adásában. A kritikus és a politikus beszélgetése szerdán került fel a YouTube-ra, ahol azóta is a legfelkapottabb videónak számít.

„Lehet, hogy még fideszes vagy, mert Gulyás Geri azt mondta a kormányinfón, hogy van még 47 ezer forint tagdíjtartozásom a Fideszbe, de azt nem mondta, hogy kirúgtak és én ebben a hitben éltem” – kezdi a válaszát Magyar Péter.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: