Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesz frakcióvezetője, Kocsis Máté, szerdán este Facebook-posztban reagált Jámbor Andrásnak, a Szikra Mozgalom képviselőjének és a Párbeszéd – Zöldek frakció tagjának bejegyzésére, melyben a politikus halálos fenyegetésről számolt be – erről bővebben itt számoltunk be.

Kocsis Máté szerint Jámbor András az, aki az erőszakot behozta a magyar politikai életbe.

“András! Valójában min csodálkozol? A te hazai és külföldi elvtársaid, radikális szélsőbaloldaliak magyar embereket vertek félholtra Budapest utcáin. Igen, te importáltad hosszú idő után a magyar politikába az erőszakot. Meg a bolsevik-kommunista meggyőződésed.”

A posztban Kocsis Máté elismerte, hogy bűncselekmény érte Jámbor Andrást, és sürgette a hatóságok gyors és hatékony intézkedését.

Ugyanakkor felvetette a kérdést, hogy Jámbor miért lepődik meg a fenyegetésen, hiszen saját maga is az erőszak eszközéhez fordult, ami miatt most ő is áldozat lett.

Hangsúlyozta, hogy “aki az erőszak eszközéhez nyúl, az könnyen áldozatává válik”, hozzátéve, hogy ezt sokan előre jelezték, és sajnálatos módon ez bekövetkezett.

“A teljesség igénye nélkül: ti voltatok azok, akik erőszakkal eltorlaszoltatok vállalkozásokat, erőszakkal közhivatalokat foglaltok el (munkaidőben), a te barátaid fenyegették lámpavasra akasztással a jobboldali embereket, és fantáziáltak arról, hogy vérnek kellene folynia Budapest utcáin.

Akkor hallgattál és csak vigyorogtál. Tetszett neked. Most pedig megszeppentél, mert valaki veled csinálja, téged fenyegetnek. Elárulom neked, mindkét eset bűn.

Igen, te nem csak áldozata vagy az erőszaknak, hanem elkövetője is. És importőre. Mégis min csodálkozol?” – írta közösségi oldalán Kocsis Máté

A Fidesz frakcióvezetője felháborodva fejezte be posztját, mert szerinte a p@Đofilügynek még mindig nincsenek következményei, miközben a szélsőbaloldali politikusok továbbra is vádaskodnak és támadnak. “Ti, kommunisták, tényleg nem szégyellitek magatokat?” – írta bejegyzése végén a politikus.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: