Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Halálos fenyegetést kapott egy névtelen, kézzel írt levélben.

Az ellenzéki képviselő, Jámbor András, a Szikra Mozgalom tagja, halálos fenyegetést tartalmazó levelet kapott. Ezt maga Jámbor tette nyilvánossá a Facebook-oldalán, ahol képet is megosztott a kézzel írt, “Betyárok” aláírással ellátott levélről.

A levélben a képviselőt “beteg pedofil állatnak” nevezték, és azzal fenyegettek, hogy “rövidesen randa véged lesz, már igen közel vagyunk”.

Jámbor András a posztjában közölte, hogy a rendőrségen feljelentést tesz a fenyegető levél miatt. Azt állítja, hogy a levél tartalma közvetlenül összefügg a Fidesz által ellene és a Szikra Mozgalom ellen folytatott lejáratókampánnyal.

A képviselő hozzátette, hogy a kampány keretein belül az ellenzék próbálta őt és a Szikra Mozgalmat bevonni egy olyan erőszakos bűncselekménybe, amellyel kapcsolatban a nyomozóhatóság kimondta, hogy nincs köze hozzájuk.

Említette, hogy egy tagjuk ellen februárban folyt eljárás, akit ártatlanul 14 napra börtönbe csuktak, de a rendőrség és az ügyészség megerősítette, hogy a bizonyítékok alapján a szóban forgó tag nem követett el bűncselekményt.

Jámbor András azt is kérte a posztjában, hogy “Kocsis Máté és csapata” ne szítson további gyűlöletet, aminek következménye most már egy halálos fenyegetés.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: