Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A magyar gazdaság helyett csak a fideszes propaganda pörög. A háborús veszélyhelyzet és a nemzeti konzultáció után a szuverenitás védelmére hoz létre szervezetet a kormány, mely a legsötétebb időkre hajaz, a Gestapóra hasonlít.

Ettől nem lesz olcsóbb az energia, az élelmiszer, a gyógyszer. Nem fognak megérkezni az uniós pénzek, nem lesz jobb az élet, nem indul fellendülésnek Magyarország gazdasága.

A kormány mindennel foglalkozik, csak a dolgával nem. Ha az új Gestapójuk valóban a dezinformációkat fogja feltárni, akkor a legtöbb félnivalója magának a kormánynak lenne.

Eltelt egy újabb év, továbbra is az egekben az infláció, mit sem érnek a fizetések és a nyugdíjak, válságban az oktatás, az egészségügy, a megélhetés, a szociális biztonság, a jogállamiság és a demokrácia is.

Miközben a kormány Ausztria utoléréséről beszélt, Románia is lehagyott minket. A kormány megszorításokkal, adóemelésekkel operál, miközben az uniós források érkezését is gátolja.

Az MSZP szerint új rendszerváltásra van szükség. A demokrácia és a jogállamiság helyreállítására, esélyteremtő, gondoskodó társadalomra.

A Magyar Szocialista Párt igazi szociáldemokrata pártként ehhez keresi a partnereket, mert ezek a valóban fontos dolgok.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: