Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Donáth Anna volt az, aki elkezdte szétfeszíteni az ellenzéki együttműködést. Amikor az ellenzék legnagyobb pártját és Dobrev Klárát hazugnak nevezte – ki tudja milyen megfontolásból – elkezdte szétverni az ellenzéki összefogást.

Pedig összefogás nélkül nem megy. Vannak pártok akik ezt e felelősséget felismerve összefogtak – így jött létre a héten a DK-MSZP szövetség – és vannak akik továbbra is az egymás ellen politizálás útját járják.

Ma a Momentum a legfontosabb politikai feladatának azt tartotta, hogy a DK-MSZP szövetség létrejöttét kritizálják.

Az Országos Sajtószolgálathoz az alábbi üzenetet tartották fontosnak eljuttatni:

Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője egyetért Hadházy Ákossal, aki a Zuglóban kialakult helyzet kapcsán kritizálta a DK és az MSZP megegyezését.

A Momentumnak és Hadházy Ákosnak ez esetben az a problémája, hogy a DK támogatja Zugló jelenlegi polgármesterét az MSZP-s Horváth Csabát. Az ellenzéki kerületben azt tervezi a Momentum, hogy saját jelöltet indít rá a győzelem esélyes polgármesterre.

“Hadházy Ákos tökéletesen foglalta össze, mit gondol a Momentum az ellenzék megújításának akadályairól és lehetőségeiről, na meg a hiteles ellenzéki politikáról”

– fogalmazott Donáth Anna Facebook-bejegyzésében.

A Momentum EP-képviselője egy mondatot emelt ki a Hadházy Ákos által megfogalmazott kritikából:

Csak úgy lehet esélyünk a Fidesz ellen, ha meggyőzzük a választókat, hogy az ellenzék másképp csinálná a dolgokat, mint a Fidesz” – fogalmazott Hadházy.

“Nincs mit hozzáfűznöm” – zárta gondolatait Donáth Anna.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: