Dobrev Klára a DK miniszterelnök jelöltje
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A magyar családok nem csak anyagilag mennek tönkre az Orbán rendszerben a Demokartikus Koalíció szerint. A párt közleményében felhívja a figyelmet arra, hogy a Fidesz politikája sokkal, de sokkal rombolóbb, mint ahogyan azt elsőre gondolnánk.

Hatalmas stresszben élnek a magyar dolgozók a megélhetési válság miatt, mely egyértelműen Orbán Viktor gyalázatos politikájának egyenes következménye – véli elemzésében a Demokratikus Koalíció (DK).

A DK szerint olyan súlyos a helyzet, hogy a magyar munkavállalók lelki és testi egészségét egyaránt fenyegeti a munkahelyi stressz.

Az EU munkavédelmi szervezete, az Európai Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi Ügynökség adatai szerint az európai munkavállalók 27 százaléka stresszt, depressziót vagy szorongást tapasztal a munkája miatt, amit a túlzott munkaterhelés, az állásféltés vagy a munkahelyi zaklatás is okozhat.

A Demokratikus Koalíció szerint a magyar dolgozókat sújtó megélhetési válság, az orbáni infláció és a fizetések elértéktelenedése tovább fokozza a munkahelyi stresszt, ami veszélyezteti a munkavállalók egészségét – írták.

Egy szociáldemokrata kormány megvédi a gürcölő magyarokat a nagyvállalatok kizsákmányolásától, és nem engedi, hogy alacsony fizetésekért agyondolgoztassák és kizsigereljék őket. Minden dolgozónak joga van a lelki egészséghez, ezt nem teheti tönkre egyetlen vállalat profitéhsége sem.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: