Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kövér László és Schmidt Mária is színpadra léptek a Tranzit Fesztiválon, ahol témáik között szerepelt a „nyugatot fertőző kommunizmus”, a woke mozgalom és az LMBTQ közösség.

Egy fideszes rendezvényen Kövér László, az Országgyűlés elnöke a „Kommunizmus újratöltve – A marxizmus visszanyugatosodása” cím alatt vitatkozott Schmidt Máriával, a Terror Háza Múzeum vezetőjével.

Kövér beszédének elején a következőket mondta:

A nyugati országok most „rendes kommunizmust” kívánnak kialakítani és sokak számára meglepő módon a marxizmus eredetileg innen származik.

„Mi már tapasztaltuk, így most kerülnénk” – jegyezte meg.

Kövér úgy véli, hogy a fiatal nyugati liberális politikusok nézetei ijesztően hasonlítanak az egykor magyar kommunistákéra.

Elsődleges feladatként a fiatalok védelmét említette az „új szélsőbalos gondolatok elől”, amelyek véleménye szerint például a „genderizmus és a woke ideológiában” jelennek meg.

Schmidt Mária azt állította, hogy a világ sokáig úgy gondolta, a kommunizmus csak keleten növekedhet, de a 90-es évek után „nyugaton új lendületet vett”, különösen az értelmiségi körökben. Ennek eredményeképpen olyan mozgalmak jöttek létre mint a BLM vagy az LMBTQ.

Hozzátette, hogy ezek a mozgalmak „olyan agresszívek, mint a cancel culture”, ami „Kínában tapasztalt kulturális forradalom megjelenése”, melyek a korábbi kultúrákat akarták eltörölni.

Schmidt Mária hozzátette, hogy minden rendelkezésre álló eszközt fel kell használni „a kommunizmus újbóli terjedése ellen”, mivel „a múltat már nem lehet visszahozni a marxizmus árnyékában, de a megőrzött erősségeinket talán még megőrizhetjük”.

Schmidt Mária szerint ma olyan társadalmak jönnek létre, amelyek nélkülözik Istent, és a világ egy totális diktatúra felé halad, ahol „egy szűk csoport mindent megfigyel és ellenőriz, és ezért még Kína is sorban fog állni”.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...