Idén ünnepli 25. születésnapját az RTL és ez alkalomból teljesen megújul: új arculattal egyszerűsíti és harmonizálja márkaarchitektúráját az RTL brand alatt, és új nevet kapnak bizonyos RTL-es csatornák és a digitális felületek is.
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az Activity rendkívüli népszerűségnek örvendett a TV2-n, ami később Extrém Activity néven került vissza a képernyőkre. A játékot Szulák Andrea irányította, majd a Life TV is adásba hozta a formátumot Ábel Anita vezetésével.

Az RTL most bejelentette Magyarország egyik legkedveltebb és a hazai kereskedelmi televíziózás egyik legtovább futó társasjátékának újbóli megjelenését, melyben sztárok, humoristák, TV személyiségek és influenszerek fogják megmérettetni magukat.

A műsort a Showder Klub stábja készíti, ráadásul azonos csapattal, amelyik a korábbi sikeres sorozatot is előállította.

Az új epizódokban a párok 5 millió forint megnyeréséért versengenek, a játékokat az eredeti Activity ihlette, de a produkció minden egyes játékot megspékelt egy csipetnyi bolondsággal, otthoni buli hangulattal és természetesen rengeteg humorral.

Jelenleg még nem ismert, hogy mikor lesz az Activity az RTL műsorán látható, valamint a műsorvezető személye is még titok, de a csatorna elárulta, hogy már zajlanak a felvételek.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...