Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Új rovat indul a BalraMagyaron, mivel egyre jobban szűkül az ellenzéki nyilvánosság mi is megpróbálunk lépést tartani: minden nap igyekszünk egy csokorba szedni, a nap legfontosabb híreit.

Ez azért praktikus, mert egy Facebook megosztással egyszerre 4-5 fontos ellenzéki hírt is meg tudsz osztani, így több emberhez, több Fidesz propagandamentes hír juthat el.

Hiába darálja be a Fidesz a médiát, mi magyarok furmányosak vagyunk és mindig kitalálunk valamit! Hát most ezt, íme:

Több ezren látták azt a 10 másodperces videót, ami a komplett Fidesszel felmosta a padlót – ennyire még nem alázták a kormánypártokat (kattintson a cikkhez)

A Fidesz nem tud mit kezdeni az internet nyilvánosságával. Egyenesen veszélyes a kormánypártra nézve az, hogy szavaik visszakereshetőek, mindazokkal szembesíthetőek és a sajtóban elkövetett szégyentelenedéseik nem hullanak a feledés mocsarába.

„Nosza, Főügyész úr!” – Eljárást kell indítani Orbán ellen Juszt szerint (kattintson a cikkhez)

Juszt László szerint a főügyésznek hivatalból eljárást kellene indítania Orbán Viktor miniszterelnök ellen. Mint fogalmazott: Nosza, Főügyész úr! Itt a feladat, hivatalból megindítani az eljárást!

Kunhalmi: Ördögi csapdát állított az ellenzéknek Orbán (kattintson a cikkhez)

Az MSZP társelnöke szerint nem véletlen, hogy Orbán Viktor egy napon tartja az Önkormányzati és az Európai Parlamenti választásokat, valami sötét dologra készül

Hatalmas botrányt hozott nyílvánosságra Dobrev Klára (kattintson a cikkhez)

A Demokratikus Koalíció szerint soha nem volt olyan nehéz Magyarországon idősnek lenni, mint az Orbán-kormány alatt, ide vezetett, hogy a kormány 10 éve hagyja elszegényedni a magyar nyugdíjasokat.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...

Orbán sötét boszorkánykonyhája újra ontja a szemetet: Itt a Fidesz sötét kampánya

A kormánypropagandát a jelek szerint Karácsony Gergely egy mondatára futtatják fel. A Fidesz egy "figyelemfelhívó" kampányt indít - jelentette ki a párt kommunikációs vezetője Hollik...

Hatalmas a káosz: Megbuktatták a Fidesz egyik legerősebb polgármesterét

Ács Rezső, Szekszárd Fidesz által támogatott polgármestere, leváltásának hírével került a középpontba, miután a város képviselő-testülete összeférhetetlenséget állapított meg a tevékenységével kapcsolatban. A szavazás során...