Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ujhelyi posztjai alatt folyamatosan mocskoskodott, ám pazar eleganciával tette helyre a fideszes trollját a szocialista politikus.

Ez az úriember Bocskor László, a Fidesz kárpátaljai EP-képviselőjének, Bocskor Andreának a férje.

Rendkívüli érdeklődést mutat a munkásságom és a posztjaim iránt, hamisítatlan stílusban visszatérően kommentel is a bejegyzések alatt.

Bocskor úr rendszerint kétségbe vonja magyarságomat, a közös hazánk iránti szeretetemet, a nemzet iránti elkötelezettségemet, bizonyos esetekben még a családomat is célkeresztjébe veszi.

Bocskor úr támogatója, kiszolgálója, sőt jóízű haszonélvezője a magyar nemzet közvagyonát sajátjaként kezelő NER rendszerének, a képviselőasszony brüsszeli állásának, ezzel együtt soha nem nevezném hazaárulónak, tolvajnak, de még csak “Lacának” sem, ahogyan ő rendszerint “Pitykének” titulál.

Engem székely felmenőim és orvosként dolgozó szüleim másképp neveltek. Bocskor úrnak köszönöm a rajongást és azt, hogy kommentjeivel segíti, hogy mind többekhez eljussanak a fideszes hazugságokat leleplező írásaim.

Bocskor úrnak és családjának pedig – és ezt őszintén mondom – jó egészséget és kiegyensúlyozott, boldog életet kívánok. Mert történjék bármi, amíg élünk s meghalunk, mi egy vérből valók vagyunk.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: