Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ujhelyi posztjai alatt folyamatosan mocskoskodott, ám pazar eleganciával tette helyre a fideszes trollját a szocialista politikus.

Ez az úriember Bocskor László, a Fidesz kárpátaljai EP-képviselőjének, Bocskor Andreának a férje.

Rendkívüli érdeklődést mutat a munkásságom és a posztjaim iránt, hamisítatlan stílusban visszatérően kommentel is a bejegyzések alatt.

Bocskor úr rendszerint kétségbe vonja magyarságomat, a közös hazánk iránti szeretetemet, a nemzet iránti elkötelezettségemet, bizonyos esetekben még a családomat is célkeresztjébe veszi.

Bocskor úr támogatója, kiszolgálója, sőt jóízű haszonélvezője a magyar nemzet közvagyonát sajátjaként kezelő NER rendszerének, a képviselőasszony brüsszeli állásának, ezzel együtt soha nem nevezném hazaárulónak, tolvajnak, de még csak “Lacának” sem, ahogyan ő rendszerint “Pitykének” titulál.

Engem székely felmenőim és orvosként dolgozó szüleim másképp neveltek. Bocskor úrnak köszönöm a rajongást és azt, hogy kommentjeivel segíti, hogy mind többekhez eljussanak a fideszes hazugságokat leleplező írásaim.

Bocskor úrnak és családjának pedig – és ezt őszintén mondom – jó egészséget és kiegyensúlyozott, boldog életet kívánok. Mert történjék bármi, amíg élünk s meghalunk, mi egy vérből valók vagyunk.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...