Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ideje, hogy folytassuk a már megkezdett sorozatunkat azokról a fideszesekről, akik főszereplői a városvezetés elleni indított hazug lejárató kampánynak.

A Fidesz-könyvelője, Gansperger, és Orbán, valamint Putyin közös oligarchái, Rahimkulovék után, jöjjön a következő alak, a hangfelvételek másik főszereplője, Zentai Péter, aki véletlenül sem azonos az újságíróval.

Alighanem ő mondta tollba közjegyző előtt azt a nyilatkozatot, amit a fővárosi Fidesz frakcióvezetője most büszkén lobogtat, a propagandamédia nagy örömére.

Jó kis sajtótájékoztatót tartott, pár méterre attól az üzlethelyiségtől, amit párttársa, az V. kerületi fideszes polgármester áron alul adott el a Völner-ügy jelenleg letartóztatásban lévő végrehajtó kulcsfigurájának.

De ami most fontosabb: ez a Zentai nevű fideszes is egy bűnöző. Ha netán e jelző nem tetszik neki, hát találkozunk a bíróságon…

Zentai Rahimkulovék kijáró embere, egy jól sikerült vitorlázáson, hol máshol, jöttek össze még 2011-ben, azóta együtt bizniszelnek, főszereplője a magyar történelem eddigi legnagyobb TAO-csalásának. Részletek itt: https://bit.ly/326WNsm

Röviden a lényeg: brutális, 14 milliárd forintnyi támogatást szedtek össze. Sok száz milliónyi hasznot termeltek a Zentaihoz kötődő szervezetek, kihasználva egy bűnösen rossz állami szabályozást, valamint művészek és művészcsoportok jóhiszeműségét.

Aztán 2018-ban megszűnt ennek az élősködésnek a lehetősége, azóta pedig az történik, hogy Zentai cége ott tanyázik a legnagyobb adótartozók szégyenlistáján (https://bit.ly/3pYQhMl )

Az meg csak a Fidesz hatalmi gépezetét ismerőknek tűnhet föl, hogy a legnagyobb adósok szégyenlistáján van egy másik neves szereplő is, Gattyán György.

Nemrég lecserelték a NAV teljes vezérkarát, azóta Zentai egy fideszes lejáratás kulcsfigurája, Gattyán meg pártot gründol nagy kevélyen az ellenzék kárára, a Fidesz érdekében. Micsoda véletlen egybeesések… Folytatása következik…


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: