Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ha bárki valamilyen, akár csak morzsányi tisztességet feltételez erről a kormányról, azt nagyon-nagy csalódás éri!

Csak a tényekre figyeljünk!

A covid miatt bevezették a hitelmoratóriumot. Sőt! Most meg is hosszabbították. Az emberek, a családok, a vállalkozók – akik némi lélegzethez jutottak – nem gondolkoznak. Örülnek a pillanatnyi levegőnek. Nem tették félre, amit lehetett, felélték. Az infláció, a forint romlása most olyan rohamos, hogy amikor lejár a moratórium, s el kell kezdeni a részleteket fizetni – nem lesz miből.

Lefogadom, hogy több tízezer család és vállalkozás kerül a csőd szélére. És most vissza az induló mondathoz – a tisztességtelenséghez!

Március elején, – a járvány kellős közepén – hirdették ki azt a 90 vállalkozást, amelyek a jövőben az állam megbízásából felszámolják a cégeket. A 90-ből 54 szereplő új. Kormányközeli vállalkozókhoz, politikusokhoz köthető. Köztük van Seszták Miklós, miközben a korábbi miniszter is részt vett a kiválasztási folyamatban. Papcsák Ferenc, a Magyar Nemzeti Bank felügyelőbizottsági elnökének tulajdonában levő cég szintén. Tasnádi László – korábbi belügyi államtitkár – cége és persze ebből sem maradhat ki az ország mindenhez értő “szupermene”.

Orbán betartja az ígéretet, miszerint “senkit nem hagyunk az út szélén”. Nem. Belerúgják az árokba.

Juszt László


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: