Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesz egy hét alatt teljesen összeomlott. Mindent elveszített Orbán egy hét leforgása alatt.

A Szájer ügy sokkal messzebre mutat, mint ahogyan azt sokan gondolják. Ez nem csupán egy botrány, ez az a botrány amiben minden erkölcsi alapját megsemmisítette a Fidesznek.

Ne tévedjünk, ez a botrány a legelvakultabb legszektásabb Fidesz szavazóknak sincs rendben. Hogy egy dorgos házibuliban vett részt a gránitszilárdságú alaptörvény írója Brüsszelben egy meleg bárban… részletek ide kattintva

Látható, hogy a kormány kommunikációja összeomlott, mint ahogyan a jobboldali megmondóemberek sem tudnak mit kezdeni a dologgal. A legrosszabbat nyílván Bayer Zsolt tette, aki annyira nem tudott mit kezdeni a dologgal, hogy inkább egy nagyobb bűnt vallott be – erről tobbet itt olvashat.

Egy szó, mint száz azután, hogy bilincsben vitték el a Fidesz politikusát (ide kattintva olvashat erről többet), hogy Brüsszelben bujálkodott az erkölccsősz, hogy a megmondóember egy 20 évvel ezelőtti gyalázatos tettet vallott be, hogy ebben a pillanatban is könyörög Deutsch Tamás, hogy ne vágják ki az Európai Néppártból, hogy Demeter a Petőfi Irodalmi Múzeum vezetője Sorost Hitlerhez, Magyarokat a zsidókhoz és Európát gázkamrához hasonlította, szóval egy ilyen hét utáne várjuk a legfrissebb számokat.

Egy dolog azonban bizonyos. A Fidesz menthetetlenül megroggyant.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: