Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ha hihetünk a mozaikdaraboknak és bebizonyosodik, amire mindenki gondol, akkor ezzel vége. Nagyobb botrány van kirobbanóban, mint Borkai Zsolt esetében.

A Belga lapok már nyíltan beszélnek arról, hogy egy lemondott magyar képviselő is érintett lehet a brüsszeli sz#&partival kapcsolatban.

Még péntek este a brüsszeli rendőrség egy 25 fős sz&@partin ütött rajta egy belvárosi pincében, a Rue des Pierresnél.

A főleg férfiakból álló csoportot a kijárási korlátozások megszegése miatt bírságolták meg.

La Dernière Heure beszámolója szerint több diplomata és egy európai parlamenti képviselő is részt vett ezen az összejövetelen.

Az utóbbi állítólag az ereszcsatornán próbált elmenekülni, de a rendőrök elkapták. Ekkor a mentelmi jogára hivatkozott. A lap szerint a helyszínen a rendőrök drogokat is találtak.

A legnépszerűbb belga lap, a HLN videójában pedig egy magyar képviselőt emlegetnek, aki már le is mondott a mandátumáról.

Ezzel a lap Szájer Józsefre utalhat, aki vasárnap közölte, hogy a nap folyamán benyújtotta a lemondását David Sassolinak, az Európai Parlament elnökének, döntése egy „hosszabb ideje tartó gondolkodás végére tesz pontot“.

Ha bebizonyosodik, hogy valóban Szájjer az érintett, akkor ez olyan mély ütés a kormánypártnak, amiből már nem fog felálni.

A 444.hu alapján

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: