Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az elmúlt napok eseményei megmutatják, hogy mennyire képmutató a Fidesz rendszere. A családos Szájer József azzal, hogy droggal a táskájában menekülnie kellett a rendőrök elől egy illegális @rgiáról, bebizonyította, hogy a Fidesz hogyan viszonyul a család, a keresztény és a konzervatív értékekhez.

Az Agrárminisztérium helyettes államtitkárának letartóztatása pedig azt erősíti meg, hogy a rendszer alapja a korrupció.

A földügyekért felelős döntéshozók bármelyikét el lehetne ítélni a földmutyi-pályázatokért, amelyekkel hosszú évek munkájával felépített családi gazdaságokat tettek tönkre azért, hogy a Fidesz hatalomgyakorlásának, és a kiválasztottak gazdagodásának eszközévé tegyék a magyar földet.

Nagy Jánost azonban azért tartóztatták le, mert ő ezúttal nem a rendszer érdekében élt vissza hatalmával, hanem saját magának lopott.

Azonban itt is felvetődik a kérdés, hogy el akarták-e titkolni a helyettes államtitkár ügyét? Az agrárminiszternek volt-e tudomása a nyomozásról? Ha igen, akkor miért hagyta tovább tevékenykedni a fideszes politikust?

El akarták tussolni ezt az ügyet is, mint ahogyan azt megpróbálták Szájer József esetében is? Ez ügyben pedig Orbán Viktortól továbbra is azt kérdezzük, hogy tudott-e a bukott EP-képviselő lemondásának valódi okáról?

 Az újabb és újabb esetek azt bizonyítják, hogy a kormánypárt konzervatív értékrendje, amiről évek óta papol, egy nagy hazugság, ugyanis a Fidesz-rezsim valójában álkeresztény és álkonzervatív, amely a rendszerszintű korrupciót eltűri, de az egyéni lopásokat már nem.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Mindent feltesznek egy lapra Orbán ellen – Egy hetes tüntetéssorozat indul

A Tanítanék Mozgalom az Egységes Diákfronttal tüntetést szervez a bosszútörvény elfogadásának megakadályozása érdekében, közölték közleményben. A 24.hu szerint a Tanítanék Mozgalom a Kossuth téren tervez...

Ilyen katasztrófális állapotban van az egészségügy – tízezrek olvasták a kétségbeesett gyermeksebész üzenetét

163 gyermeket volt kénytelen egyetlen nap alatt ellátni a budapesti Szent János kórház gyermeksebészete. A budapesti Szent János Kórház gyermeksebészeti és gyermektraumatológiai ügyeleti szolgáltatásai Észak-...

Fontos változás az autósoknak: Megváltozik jövőre a gépjárműadó is

A gépjárműadót jelenleg két egyenlő részletben kell befizetni, március 15-ig és szeptember 15-ig. Azonban a 2024-es év jelentős változásokat hoz ezen szabályozásban. A magyar kormány...