Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 1916 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma.

A kormányzati tájékoztatási oldal szerint meghalt újabb 17 krónikus beteg. Ezzel 189-re emelkedett az elhunytak száma, 250-en már gyógyultan távoztak a kórházból.

784 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, 61-en vannak lélegeztetőgépen. A betegek számának növekedése miatt a kórházak országszerte növelik ágykapacitásaikat. Készülnek a tömeges megbetegedésekre.

 

Még a csoportos megbetegedések szakaszában vagyunk, amikor közösségben, személyes érintkezések útján terjed a fertőzés, már bárhol, bárkiben jelen lehet a vírus. A beazonosított koronavírus-fertőzötteknél jóval nagyobb a tényleges vírushordozók száma.

Magyarországon is már bárhol, bárkiben jelen lehet a vírus. A beazonosított fertőzötteknél jóval több lehet a tényleges vírushordozó. A fertőzés lelassításához nagyon fontos, hogy az idősek, a diákok, a külföldről hazatérők, és aki teheti, az maradjon otthon, mindenki tartsa be az ajánlásokat, a kijárási korlátozásokat.

Forrás: 24.hu

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: