Rekord: már több mint kétmillió ember látta azt az Orbán-paródiát, ami miatt a teljes jobboldal örjöng


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Az a helyzet, hogy nagyon beletaláltak a dolgok közepébe.

Mondjuk ki nyíltan, Magyarország Miniszterelnöke egy büdös bunkó. Se szeri, se száma azoknak a képeknek, amikor külföldi állami vezetőket zsebre tett kézzel fogad, vagy olyan tróger módon van felöltözve külföldön, hogy szégyent hoz minden magyarra.

Ha esetleg nem emlékezne ezekre a jelenetekre, megnézheti ide kattintva, vagy ide, vagy erre a linkre kattintva.

Arról van szó, hogy úgy hiszi, mindent megengedhet magának. Ha elképzeljük Orbán Viktort, mindannyiunknak egy olyan ember jut eszébe, akivel valószínűleg nem szívesen ebédelnénk együtt vasárnaponként.

Bödőcs Tibor, akit sokan csak “kis Hofi”-ként aposztrofálnak, éppen ezért talált telibe paródiájával, amelyben ezt a görbe tükröt állította mindannyiunk elé Orbánról. És éppen a fent leírtak miatt tökéletes telitalálat a paródia.

Mondanom sem kell, minden nézettségi rekordot megdöntött a fiatal humorista videója, eddig csaknem kétmillió ember tekintette meg a legnagyobb közösségi videómegosztó oldalon.

Egyébként Bödőcs Tibor paródiái miatt nagyon is a hatalom bögyében van. Legutóbbi önálló estje például szinte hetente került letiltásra a legnagyobb videómegosztó közösségi portálon. Ha lemaradt volna róla, itt elolvashatja:

“Orbán ne poénkodjon, én se lopok” – máris betiltották Bödőcs Tibor önálló estjétA kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük