Nem fogod elhinni mi miatt röhög egész Ausztria Orbánon


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Orbán Viktor már nem először és nem is másodszor lett nevetség tárgya. Ez a mostani mindent visz, minden eddigin túltesz.

A magyar miniszterelnök hétfő délután vonattal utazott el Bécsbe. Ahol először a Népszabadság bezárásáról hírhedt osztrák üzletemberrel, Heinrich Pecinával találkozott, ma pedig osztrák kollégájával, Sebastian Kurz kancellárral folytatott megbeszélést, de ami amivel a leginkább felhívta magára a figyelmet az a hátizsákja volt.

Nem azért, mert „biztonsági okokból” neki is vett jegyet, hanem azért, ami rajta van, vagyis Fuleco, a 2014-es brazíliai futball-világbajnokság kabalafigurája.

Fuleco hivatalosan háromöves tatu, a nevét a két portugál szó, a futebol és az ecologia egybeolvasztása után kapta, az osztrák médiát pedig az nyűgözi le, hogy Orbán Viktor gyerekhátizsákot visel, másrészt pedig az – emlékeztet az oe.24.at osztrák bulvárportál –, hogy a fuleco szó a brazíliai szlengben segget jelent. – a cikk teljes terjedelmében a 168ora.hu oldalon olvasható.

Forrás: 168ora.hu / BalraMagyar / Twitter


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük