Nem fogod elhinni mi miatt röhög egész Ausztria Orbánon


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Orbán Viktor már nem először és nem is másodszor lett nevetség tárgya. Ez a mostani mindent visz, minden eddigin túltesz.

A magyar miniszterelnök hétfő délután vonattal utazott el Bécsbe. Ahol először a Népszabadság bezárásáról hírhedt osztrák üzletemberrel, Heinrich Pecinával találkozott, ma pedig osztrák kollégájával, Sebastian Kurz kancellárral folytatott megbeszélést, de ami amivel a leginkább felhívta magára a figyelmet az a hátizsákja volt.

Nem azért, mert „biztonsági okokból” neki is vett jegyet, hanem azért, ami rajta van, vagyis Fuleco, a 2014-es brazíliai futball-világbajnokság kabalafigurája.

Fuleco hivatalosan háromöves tatu, a nevét a két portugál szó, a futebol és az ecologia egybeolvasztása után kapta, az osztrák médiát pedig az nyűgözi le, hogy Orbán Viktor gyerekhátizsákot visel, másrészt pedig az – emlékeztet az oe.24.at osztrák bulvárportál –, hogy a fuleco szó a brazíliai szlengben segget jelent. – a cikk teljes terjedelmében a 168ora.hu oldalon olvasható.

Forrás: 168ora.hu / BalraMagyar / Twitter


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük