Orbán megint lejáratta magát – A divat fővárosában sikerült úgy sétálnia, mint egy csövesnek… (fotó a cikkben)


Orbán Viktor 2017 november - Fotó: OV Facebook
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ország-világ előtt égette le magát a magyar miniszterelnök…

Megérkezett az első kép a szabadságáról visszatért Orbán Viktorról, aki első hivatalos programjára rögtön Milánóba utazott, hogy találkozzon Matteo Salvini olasz belügyminiszterrel.

A miniszterelnökről és kíséretéről – benne Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterrel és Csiszár Jenő milánói főkonzullal – az MTI-ben tettek közzé egy képet, amelynek tanúsága szerint Orbán jól elfáradt a nyaralásán.

De ha még csak fáradtnak látszana a miniszterelnök! De hogy néz ki??? Kötetlen nyakkendővel, gyűrött ingben és kihízott, gyűrött zakóban???

Ez egyszerűen botrányos. Kép Orbánról, amelyet a világ felé prezentál. Azzal, hogy nem tiszteli se a sleppjét, se az utca emberét, se azokat, akikhez igyekszik, se önmagát, mindent elmond róla.

Egyszerűen igénytelen. Most képzeljük el, ha megérkezik az épületbe (ahová tart), először bemegy a rötyibe és megköti a nyakkendőjét, mielőtt – feltételezem – az ajtóban fölsorakozva fogadják őt?
Vagy az utcán öltözik, mint aki rohan, nehogy lekésse a buszt? Megmagyarázhatatlan.

Orbán Viktor Milánóban, Rogán Antal és Csiszár Jenő társaságában – Fotó: MTI / Miniszterelnöki Sajtóiroda

A kormányfő augusztus 1-jén ment nyaralni – néhány nappal korábban arra panaszkodott, hogy már lemerültek az akkumulátorai, s kezd türelmetlenné válni –, azt írta a Facebookra, ne keressék. Nemrég kiderült, hogy előbb Görögországban töltött néhány napot, majd a horvátországi Vis szigetén pihent, egy ottani étteremben csodálták a szerénységét.Egyébiránt ez a kép mindent elmond a “szakértöi” kormányunkról; Rogán, Orbán és !!Csiszár!! mint milánói főkonzul…

Ezt még Bacsó Péter se tudta volna jobban megrendezni!

Forrás: HVG / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük