Orbán megint lejáratta magát – A divat fővárosában sikerült úgy sétálnia, mint egy csövesnek… (fotó a cikkben)


Orbán Viktor 2017 november - Fotó: OV Facebook
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ország-világ előtt égette le magát a magyar miniszterelnök…

Megérkezett az első kép a szabadságáról visszatért Orbán Viktorról, aki első hivatalos programjára rögtön Milánóba utazott, hogy találkozzon Matteo Salvini olasz belügyminiszterrel.

A miniszterelnökről és kíséretéről – benne Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterrel és Csiszár Jenő milánói főkonzullal – az MTI-ben tettek közzé egy képet, amelynek tanúsága szerint Orbán jól elfáradt a nyaralásán.De ha még csak fáradtnak látszana a miniszterelnök! De hogy néz ki??? Kötetlen nyakkendővel, gyűrött ingben és kihízott, gyűrött zakóban???

Ez egyszerűen botrányos. Kép Orbánról, amelyet a világ felé prezentál. Azzal, hogy nem tiszteli se a sleppjét, se az utca emberét, se azokat, akikhez igyekszik, se önmagát, mindent elmond róla.

Egyszerűen igénytelen. Most képzeljük el, ha megérkezik az épületbe (ahová tart), először bemegy a rötyibe és megköti a nyakkendőjét, mielőtt – feltételezem – az ajtóban fölsorakozva fogadják őt?
Vagy az utcán öltözik, mint aki rohan, nehogy lekésse a buszt? Megmagyarázhatatlan.

Orbán Viktor Milánóban, Rogán Antal és Csiszár Jenő társaságában – Fotó: MTI / Miniszterelnöki Sajtóiroda

A kormányfő augusztus 1-jén ment nyaralni – néhány nappal korábban arra panaszkodott, hogy már lemerültek az akkumulátorai, s kezd türelmetlenné válni –, azt írta a Facebookra, ne keressék. Nemrég kiderült, hogy előbb Görögországban töltött néhány napot, majd a horvátországi Vis szigetén pihent, egy ottani étteremben csodálták a szerénységét.

Egyébiránt ez a kép mindent elmond a “szakértöi” kormányunkról; Rogán, Orbán és !!Csiszár!! mint milánói főkonzul…
Ezt még Bacsó Péter se tudta volna jobban megrendezni!

Forrás: HVG / BalraMagyarTégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük