A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 22.5K
Megjelent a népszerű és ismert humorista Bödőcs Tibor legújabb önálló estje a ‘Nincs idő a gólörömre’.

“Tapsolj nyugodtan, az előadás egyenlőre még nincs betiltva”

– kezdi új estjét Bödőcs. Mi tagadás, amennyi mindent kimond a mostani hatalmaskodókról, félő volt, hogy nem lesz sokáig megtekinthető az előadás. Hát úgy tűnik néhány óra elegendő volt hozzá.


Kövess minket facebookon is


A szabad szájú humorista most az eddigieknél is keményebben és humorosabban támadja a hatalmat. A “kis-Hofi”-nak is hívott Bödőcs a rá jellemző szellemességgel, mégis az eddigieknél nyíltabban támadja a hatalmat legújabb önálló estjén.

A búcsúszentlászlói humorista meglepően pontos korrajzot ad Mészáros Lőrincről, de Tiborcz István, a ‘bajszos’ Áder és maga Orbán is terítékre kerül legújabb estjén.

Az egy órás előadás ma reggel még elérhető volt a legnagyobb videómegosztó portálon, délutánra már el is tüntették:

Egy szó mint száz, pár óra leforgása alatt elérhetetlenné vált az előadás. Az okok NYÍLVÁN szerzői jogi problémák. Itt tartunk most!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.


 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 22.5K
  • 22.5K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here