Bréking: Eltüntették az MSZP plakátjait is


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 129
    Shares

Semmit nem kímél az úthenger.

Korábban beszámoltunk róla, hogy főváros szerte tüntetik el a kormányzati plakátokat, melynek oka Manfred Weber budapesti látogatása. A csúcsjelölt három feltételt szabott annak érdekében, hogy Orbán a Néppárt tagja maradhasson, az egyik ilyen, hogy távolítsák el a Soros-Juncker plakátokat.

Most a pillanat hevében, elkezdték pánikszerűen leszedni a plakátokat annak a hírére, hogy a csúcsjelölt ma Budapestre látogat. Bővebben erről itt olvashat.

Arról is beszámoltunk, hogy az éjszaka leple alatt a Szocialista Párt is elhelyezett pár plakátot, melyben felhívják Weber figyelmét arra, hogy attól függetlenül, hogy most lekerülnek ezek a plakátok ez még Orbánisztán – erről pedig itt olvashat bővebben.

Most azonban kiderült, hogy az MSZP plakátjait is eltávolították. Mint írja a párt:

A Reuters tudósítói már hiába keresték az éjszaka kitett, Webernek szóló üdvözletet, reggelre letakarta a hatalom. Mi most ismét megosztjuk mindenkivel, aki lemaradt róla.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 129
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük