Bréking: Eltüntették az MSZP plakátjait is


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Semmit nem kímél az úthenger.

Korábban beszámoltunk róla, hogy főváros szerte tüntetik el a kormányzati plakátokat, melynek oka Manfred Weber budapesti látogatása. A csúcsjelölt három feltételt szabott annak érdekében, hogy Orbán a Néppárt tagja maradhasson, az egyik ilyen, hogy távolítsák el a Soros-Juncker plakátokat.Most a pillanat hevében, elkezdték pánikszerűen leszedni a plakátokat annak a hírére, hogy a csúcsjelölt ma Budapestre látogat. Bővebben erről itt olvashat.

Arról is beszámoltunk, hogy az éjszaka leple alatt a Szocialista Párt is elhelyezett pár plakátot, melyben felhívják Weber figyelmét arra, hogy attól függetlenül, hogy most lekerülnek ezek a plakátok ez még Orbánisztán – erről pedig itt olvashat bővebben.

Most azonban kiderült, hogy az MSZP plakátjait is eltávolították. Mint írja a párt:

A Reuters tudósítói már hiába keresték az éjszaka kitett, Webernek szóló üdvözletet, reggelre letakarta a hatalom. Mi most ismét megosztjuk mindenkivel, aki lemaradt róla.

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük