Rettegnek a lebukástól Orbánék: megpróbálják eltüntetni a bizonyítékokat


Fotó: AFP/ Dursun Aydemir
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nagyon úgy néz ki megpróbálják a bűnjeleket eltüntetni Manfred Weber a Néppárt csúcsjelöltje elől.

Nagy valószínűséggel Orbánékat páros lábbal rúgja ki Európa vezető politikai ereje a Néppárt. Mindenesetre elég gyanús, hogy a Néppárti csúcsjelölt Manfred Weber nem dicsérni jön ma Budapestre.Manfred Weber korábban három elvárást fogalmazott meg, amelyek teljesülését a Fidesz maradásának feltételéül szabta. Az egyik ezek közül az volt, hogy a magyar kormánynak fel kell függesztenie azt a plakátkampányt, amelyen Soros György mellett Jean-Claude Juncker néppárti, luxemburgi képviselőt állítják pellengérre.

A plakátok nem tűntek el. Azaz csak részben, ugyanis a 444.hu információi szerint a Ferihegyi gyorsforgalmi útról az éj leple alatt megpróbálták eltüntetni a Soros-plakátokat, ezzel elrejtve a csúcsjelölt elől a bizonyítékokat.

De a város több pontján takarítják a nyomokat:
No akkor beszéljünk világosan.

Mi a frászt képzelnek ezek magukról. Ennyivel hülyére lehet venni az EPP csúcsjelöltjét?


A “soha be nem hódolunk Európának Orbán” most összecsinálta magát és mint egy gyerek az összetört váza cserepeit söprögeti a szőnyeg alá?

Ezekben a percekben nem csak Orbán gyűlöletplakátjait, hanem a Fidesz utolsó, megmaradt méltóságát is eltüntetik.

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük