Az éj leple alatt zseniális akciót hajtottak végre a Szocik – dühöng a teljes NER


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 440

Teljes joggal dühönghet a jobboldal, ugyanis a mai napon meg kéne próbálnia a hatalomnak a legjobb arcát mutatnia, azonban az éjjel a szocik gondoskodtak róla, hogy minden kiderüljön.

A mai nap érkezik Budapestre Manfred Weber az Európai Néppárt csúcsjelöltje. Könnyen lehet hogy a mai napon már megszületik az ítélet a Fidesz kizárásáról, ugyanis egy bizonyos, nem dicsérni jön a csúcsjelölt.

Manfred Weber korábban három elvárást fogalmazott meg, amelyek teljesülését a Fidesz maradásának feltételéül szabta. Az egyik ezek közül az volt, hogy a magyar kormánynak fel kell függesztenie azt a plakátkampányt, amelyen Soros György mellett Jean-Claude Juncker néppárti, luxemburgi képviselőt állítják pellengérre.

Az MSZP Facebook-oldalán megejelent videó tanúsága szerint a szocialista párt nem sokkal éjfél után meghekkelt egy ilyen plakátot. Juncker arcát Weberére cserélték és a Welcome to Orbanistan! (Üdvözöljük Orbánisztánban!) feliratot helyezték el a reklámhordozón.

A felvételen Bihal Dávid, az MSZP elnökségi tagja arról beszél, hogy reméli, hogy így Weber egy kis ízelítőt kap a magyar valóságból.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, Manfred Weber feltételezett útvonalán kék takarást helyeztek el a kormányplakátokon. Hogy az MSZP által meghekkelt darab is erre a sorsra jutott-e, egyelőre nem tudjuk.

Forrás: 24.hu/BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 440
  • 440
    Shares

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük