Döbbenet! Ezzel az indokkal tartják fogva továbbra is Czeglédy Csabát


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Czeglédy Csabát továbbra is börtönben tartják.

Mint ismert igen komoly vádakat hoztak fel az MSZP politikusával szemben, melyeket mindeddig nem tudtak bizonyítani. Ám sokak szerint nem az elhúzódó nyomozás áll annak a hátterében, hogy Czeglédy Csaba továbbra is börtönben van, annak ellenére, hogy már a felhozott vádak többsége is már réges régen megdőlt.A valódi ok sokak szerint az, hogy ellenzéki ügyvédként túl sok borsot tört a Fidesz orra alá, ugyanis a kormánnyal és lakájmédiájával szemben folyamatosan nyerte a pereket a bíróságon. Na, kellemetlen lett a hatalom számára.

Czeglédy Csabát már regulázták meg előzetes letartóztatása miatt olyan “szörnyű bűncselekményekért” is, mint hogy túl hosszú volt a szakálla cellájában, no meg amiatt, hogy túl sok könyvet olvas a cellájában.

A szürrealitás nem ér véget.

Most harminc nappal meghosszabbított Czeglédy Csaba letartóztatását a bíróság, az indok pedig döbbenetes: az ügyészi indítvánnyal egyezően úgy látta, hogy a gyanúsított esetében fennáll a bűnismétlés veszélye, valamint megállapította, hogy Czeglédy Csaba többször is megpróbálta meghiúsítani az eljárást.

Bővebben itt olvashat még a Czeglédy-ügyről:
A nyomozás lezárult – Czeglédy még mindig börtönben! – Mi ez ha nem koncepciós per?

 


Pár órával a letartóztatása előtt döbbenetes interjút adott Czeglédy Csaba ami mindent megváltoztathat

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük