Megtörtént a csoda, mindenki kedvence, Kulka János újra szaval! (videó a cikkben)


Kulka János - Fotó: Kultúrpart
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Kulka János az egyik legnagyobb horderejű magyar színész, szinte senki nincs aki ne találkozott volna vele a színpadon, televízióban vagy a zenei életben.

2016 áprilisa óta aggódunk a színészért, akin életmentő beavatkozást kellett azon az estén végrehajtani, ugyanis  agyi infarktust, azaz sztrókot ka­pott. Erről korábban beszámoltunk.

Idén nyáron nyilatkozott a Fókusznak: A kérdésre, miszerint vállal-e még színházi szerepeket, ezt válaszolta: „Soha többé. Filmet azért lehet, hogy vállalok, ha kedvem van, meglátjuk”

Ady Endre négysoros, Bajvívás volt itt című versét mondja el Kulka János a 24.hu videósorozatában, amit a költő halálának századik évfordulójára készítettek. Ez Kulka első szereplése színészként a betegsége óta.

Az akaraterő, a hit, a tehetség… Csodálatos ahogyan Kulka szaval, bizony elmorzsol az ember egy-két könnycseppet…

 Forrás: Index / 24.hu / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük