Megtörtént a csoda, mindenki kedvence, Kulka János újra szaval! (videó a cikkben)


Kulka János - Fotó: Kultúrpart
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Kulka János az egyik legnagyobb horderejű magyar színész, szinte senki nincs aki ne találkozott volna vele a színpadon, televízióban vagy a zenei életben.

2016 áprilisa óta aggódunk a színészért, akin életmentő beavatkozást kellett azon az estén végrehajtani, ugyanis  agyi infarktust, azaz sztrókot ka­pott. Erről korábban beszámoltunk.

Idén nyáron nyilatkozott a Fókusznak: A kérdésre, miszerint vállal-e még színházi szerepeket, ezt válaszolta: „Soha többé. Filmet azért lehet, hogy vállalok, ha kedvem van, meglátjuk”Ady Endre négysoros, Bajvívás volt itt című versét mondja el Kulka János a 24.hu videósorozatában, amit a költő halálának századik évfordulójára készítettek. Ez Kulka első szereplése színészként a betegsége óta.

Az akaraterő, a hit, a tehetség… Csodálatos ahogyan Kulka szaval, bizony elmorzsol az ember egy-két könnycseppet…

 

Forrás: Index / 24.hu / BalraMagyar

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük