Mindenki nagy kedvence, Kulka János meghozta a döntést, soha többé nem lép színpadra


Kulka János színművész - Fotó: 168óra
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A Fókusznak adta első televíziós interjúját Kulka János azután, hogy 2016 áprilisában sztrókot kapott.

 

A művész urat tényleg nem kell bemutatni senkinek, hiszen mindenki tudja Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

2016-ban miután sztrókot kapott a művész úr, s jobb karja lebénult, megszólalni nem tudott. életmentő műtéten esett át.

Most a terapeutájával együtt elmesélik, hogyan tanult meg újra mozogni és beszélni.

A kérdésre, miszerint vállal-e még színházi szerepeket, ezt válaszolta: „Soha többé. Filmet azért lehet, hogy vállalok, ha kedvem van, meglátjuk”

Minő öröm, hogy a filmszerepektől nem zárkózik el, ősszel már a Liza, a rókatündér rendezőjének új thrillerében fog szerepelni.Kulka logopédusa szerint minden ott van a Kossuth-díjas színész agyában, csak az artikuláció jelenti a nehézséget. Ennek ellenére elképesztő fejlődést mutat, s remek humorából semmit sem veszített.

A terapeutája ezután azt mondta, hogy soha ne mondd, hogy soha, és hozzátette, hogy a sztrók utáni afáziáról (beszédzavarról) kellene filmet forgatnia, szerinte ugyanis a téma nagyon fontos, és Kulka Jánossal a főszerepben egy ilyen film Oscar-díjért kiált.

 

Kulka János színművész úrnak további gyógyulást kívánunk!
Kitartást, erőt hozzá!!

Forrás: 24.hu / Zoom / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük