Mindenki nagy kedvence, Kulka János meghozta a döntést, soha többé nem lép színpadra


Kulka János színművész - Fotó: 168óra
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A Fókusznak adta első televíziós interjúját Kulka János azután, hogy 2016 áprilisában sztrókot kapott.

 

A művész urat tényleg nem kell bemutatni senkinek, hiszen mindenki tudja Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.2016-ban miután sztrókot kapott a művész úr, s jobb karja lebénult, megszólalni nem tudott. életmentő műtéten esett át.

Most a terapeutájával együtt elmesélik, hogyan tanult meg újra mozogni és beszélni.

A kérdésre, miszerint vállal-e még színházi szerepeket, ezt válaszolta: „Soha többé. Filmet azért lehet, hogy vállalok, ha kedvem van, meglátjuk”

Minő öröm, hogy a filmszerepektől nem zárkózik el, ősszel már a Liza, a rókatündér rendezőjének új thrillerében fog szerepelni.

Kulka logopédusa szerint minden ott van a Kossuth-díjas színész agyában, csak az artikuláció jelenti a nehézséget. Ennek ellenére elképesztő fejlődést mutat, s remek humorából semmit sem veszített.
A terapeutája ezután azt mondta, hogy soha ne mondd, hogy soha, és hozzátette, hogy a sztrók utáni afáziáról (beszédzavarról) kellene filmet forgatnia, szerinte ugyanis a téma nagyon fontos, és Kulka Jánossal a főszerepben egy ilyen film Oscar-díjért kiált.

 


Kulka János színművész úrnak további gyógyulást kívánunk!
Kitartást, erőt hozzá!!

Forrás: 24.hu / Zoom / BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük