A pofátlanság teteje: Vajna Timivel reklámozza magát az Országos Mentőszolgálat (+videó)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Milyen ország az, ahol az egyik legnagyobb médiaoligarcha feleségével reklámozzák az 1887-ben létrejövő minden köztisztelet felett álló testületet. Egy olyan nővel, aki életében nem tett semmi értékelhetőt, leszámítva, hogy jól házasodott?

A DK közeli Nyugati Fény szúra ki, hogy bizony bepofátlankodott egy kis médiavillongásra hej-Vajnáné. Mint ahogyan az esetről a lap fogalmaz:

Az aranyevő oligarchafeleséggel és gyémántkirálynővel, Vajna Tímeávalreklámozza magát legújabb kampányfilmjében az Országos Mentőszolgálat, amelynek kötelékében havi nettó 110 ezer forintokért dolgoznak három műszakban a mentőápolók.

Ha azt hitted, hogy az országod már nem lehet ennél szürreálisabb hely, akkor itt a bizonyíték, hogy de, lehet:


.

Vajna Timi a videóban arról beszél, hogy az OMSZ-ben minden hónap harmadik hétfőjén “helyes mentősfiúk” tartanak oktatást.És ha ez nem volt elég, további remek Vajna Timi-cikkek:

Mindeközben a Fidesz kegyeltjei… ha ettől nem nyílik a bicska a zsebedben, semmitől

 

Ökölbe szorul a keze, ha meglátja megint mit csinált Vajna Tímea – az aranyevés csak a kezdet


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük