A pofátlanság teteje: Vajna Timivel reklámozza magát az Országos Mentőszolgálat (+videó)


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Milyen ország az, ahol az egyik legnagyobb médiaoligarcha feleségével reklámozzák az 1887-ben létrejövő minden köztisztelet felett álló testületet. Egy olyan nővel, aki életében nem tett semmi értékelhetőt, leszámítva, hogy jól házasodott?

A DK közeli Nyugati Fény szúra ki, hogy bizony bepofátlankodott egy kis médiavillongásra hej-Vajnáné. Mint ahogyan az esetről a lap fogalmaz:Az aranyevő oligarchafeleséggel és gyémántkirálynővel, Vajna Tímeávalreklámozza magát legújabb kampányfilmjében az Országos Mentőszolgálat, amelynek kötelékében havi nettó 110 ezer forintokért dolgoznak három műszakban a mentőápolók.

Ha azt hitted, hogy az országod már nem lehet ennél szürreálisabb hely, akkor itt a bizonyíték, hogy de, lehet:


.

Vajna Timi a videóban arról beszél, hogy az OMSZ-ben minden hónap harmadik hétfőjén “helyes mentősfiúk” tartanak oktatást.

És ha ez nem volt elég, további remek Vajna Timi-cikkek:
Mindeközben a Fidesz kegyeltjei… ha ettől nem nyílik a bicska a zsebedben, semmitől

 


Ökölbe szorul a keze, ha meglátja megint mit csinált Vajna Tímea – az aranyevés csak a kezdet


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük