Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Néha úgy gondolom, nem is az a fő baj, hogy megcsinálják, hanem hogy nincs bennük szégyenérzet és nem hogy titkolnák, hivalkodnak sőt büszkék arra, hogy mennyiük van.

Botka László tegnapi beszédében azt mondta “Tömegek vesztették el a reményt, hogy valaha jobb lesz nekik, eközben egy szűk réteg a felső tízezer pofátlanul hivalkodik a vagyonával” és hát nem is tudunk vitatkozni ezzel a kijelentéssel.

Egy egyszerű embereket nem is veszik emberszámba. Egyre többen élnek mély szegénységben egyre többen csúsznak le, egyre többeknek megy nehezebben. Azt hinnék egy kormány ilyenkor tesz ez ellen, de mással vannak elfoglalva.

A Fidesz a szegénység enyhítése helyett felépítette az új nemzeti elitet Vajna Timistől, Mészáros Lőrincestől. Amíg a magyarok többsége a létminimum környékén él, amíg 50 ezer kisiskolás éhezik, az öregségi nyugdíjminimum 28500 forint, 200 000 közmunkás aki havonta nettó 58 ezer forintból nyomorog addig:

Vajna Timi például aranyat eszik amire Andy Vajna a háttérből buzdítja

http://coub.com/view/uhdwx

A Fidesz új tőkései, kegyeltjei mindent megtehetnek. Elvették a  reményt mindeközben azoktól az emberektől akiknek “semmijük sincs”. Amikor az a feladványa sok sok százezer “Bözsi néninek”, hogy gyógyszert vegyen, élelmiszert, vagy csekkeket fizessen addig ezek aranyat zabálnak!

Nem szégyellik! Nem az történik, hogy egy titkos videofelvételen buknak le, ők maguk készítik ezeket a felvételeket, profi videós stábokkal. A magyar emberek pofájába röhögnek és azt mondják “Ha nincs kenyerük, miért nem esznek kalácsot?”

Hivalkodnak azzal amijük van és azt üzenik minden magyar embernek:

akinek nincs semmije, az annyit is ér


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: