Ökölbe szorul a keze, ha meglátja megint mit csinált Vajna Tímea – az aranyevés csak a kezdet


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Vajna Tímea Budapesten polgárpukkaszt most és üzeni, nekik telik arra amire az átlag polgárnak nem.

Néha úgy gondolom, nem is az a fő baj, hogy megcsinálják, hanem hogy nincs bennük szégyenérzet és nem hogy titkolnák, hivalkodnak sőt büszkék arra, hogy mennyiük van.

Egy egyszerű embereket nem is veszik emberszámba. Egyre többen élnek mély szegénységben egyre többen csúsznak le, egyre többeknek megy nehezebben. Azt hinnék egy kormány ilyenkor tesz ez ellen, de mással vannak elfoglalva.A Fidesz a szegénység enyhítése helyett felépítette az új nemzeti elitet Vajna Timistől, Mészáros Lőrincestől. Amíg a magyarok többsége a létminimum környékén él, amíg 50 ezer kisiskolás éhezik, az öregségi nyugdíjminimum 28500 forint, 200 000 közmunkás aki havonta nettó 58 ezer forintból nyomorog addig:

444.hu:

 

A HírTV:
 

Maga Vajna Tímea pedig ezt posztolta az Instagram MyStoryban:


Az autó Lamborghini Huracán Spyder típusú, értéke 70-80 millió forint.Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük