Ökölbe szorul a keze, ha meglátja megint mit csinált Vajna Tímea – az aranyevés csak a kezdet


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Vajna Tímea Budapesten polgárpukkaszt most és üzeni, nekik telik arra amire az átlag polgárnak nem.

Néha úgy gondolom, nem is az a fő baj, hogy megcsinálják, hanem hogy nincs bennük szégyenérzet és nem hogy titkolnák, hivalkodnak sőt büszkék arra, hogy mennyiük van.

Egy egyszerű embereket nem is veszik emberszámba. Egyre többen élnek mély szegénységben egyre többen csúsznak le, egyre többeknek megy nehezebben. Azt hinnék egy kormány ilyenkor tesz ez ellen, de mással vannak elfoglalva.

A Fidesz a szegénység enyhítése helyett felépítette az új nemzeti elitet Vajna Timistől, Mészáros Lőrincestől. Amíg a magyarok többsége a létminimum környékén él, amíg 50 ezer kisiskolás éhezik, az öregségi nyugdíjminimum 28500 forint, 200 000 közmunkás aki havonta nettó 58 ezer forintból nyomorog addig:

444.hu:

 A HírTV:

 

Maga Vajna Tímea pedig ezt posztolta az Instagram MyStoryban:

Az autó Lamborghini Huracán Spyder típusú, értéke 70-80 millió forint.Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük