Lendvai: “Ha ezt megtették az MSZP-sek, akkor elsüllyedek a szégyentől” – nem maradhat rajtunk a szégyen!


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lendvai Ildikó a nyilvánosságon keresztül üzent párttársainak.

Bevallom, nem szeretem, amikor szocialisták egymásnak üzennek a nyilvánosságon keresztül. Azonban ebben a komoly esetben nem csak hogy indokolt, de egyet és értek Ildikó szavaival. Nos, az a helyzet, hogy előfordulhat az, hogy valaki rossz döntést hoz, de a hibákat ki lehet javítani, szóval van még alkalma a mi oldalunknak arra, hogy javítsa a hibáját.

Persze nem csak az MSZP, hanem minden ellenzéki párt megszavazta azt az előterjesztést, melynek értelmében egy olyan családot tesznek utcára Pesterzsébeten, ahol – mint ahogy arról a Heti Napló beszámolt beteg gyermek van:

Viktor négyéves kisfiú. Egy éve agyhártyagyulladást kapott. Megállt a vérkeringés a lábaiban és a kezeiben, ezért amputálni kellett mindkét lábát és kilenc ujját. Most úgy tűnik, családjával együtt az utcára kerül annak ellenére, hogy sem albérlet-, sem rezsitartozásuk nincs.
A Heti Napló beszámolóját itt tekintheti meg!

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük