Lendvai: “Ha ezt megtették az MSZP-sek, akkor elsüllyedek a szégyentől” – nem maradhat rajtunk a szégyen!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Lendvai Ildikó a nyilvánosságon keresztül üzent párttársainak.

Bevallom, nem szeretem, amikor szocialisták egymásnak üzennek a nyilvánosságon keresztül. Azonban ebben a komoly esetben nem csak hogy indokolt, de egyet és értek Ildikó szavaival. Nos, az a helyzet, hogy előfordulhat az, hogy valaki rossz döntést hoz, de a hibákat ki lehet javítani, szóval van még alkalma a mi oldalunknak arra, hogy javítsa a hibáját.

Persze nem csak az MSZP, hanem minden ellenzéki párt megszavazta azt az előterjesztést, melynek értelmében egy olyan családot tesznek utcára Pesterzsébeten, ahol – mint ahogy arról a Heti Napló beszámolt beteg gyermek van:

Viktor négyéves kisfiú. Egy éve agyhártyagyulladást kapott. Megállt a vérkeringés a lábaiban és a kezeiben, ezért amputálni kellett mindkét lábát és kilenc ujját. Most úgy tűnik, családjával együtt az utcára kerül annak ellenére, hogy sem albérlet-, sem rezsitartozásuk nincs.
A Heti Napló beszámolóját itt tekintheti meg!

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük