Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szavazás a cikkünkben!

Nos úgy áll a helyzet a hogy a demokratikus ellenzéki világban felmerült a kérdés, vajon maguktól ennyire aljasok a Liberálisok, akik áldásos tevékenységének köszönhetően megszűnik a Párbeszéd frakció – mely nem csak azért problémás, mert az ellenzék így elesik majd 100 millió forint állami támogatástól – de Bősz Anett gerinces lépésével családok életét tette tönkre.

Nem politikusokét. Olyan munkatársak veszíttették el a munkájukat, akik azzal, hogy felvállalták az ellenzéki frakció melletti kiállásukat fel kellett számolniuk előző megélhetésüket. Gyerekes apukák, anyukák. Merthogy egy frakció mellett dolgoznak titkárok, adminisztratív munkatársak, hivatalnokok. Ezek az emberek egyik pillanatról a másikra kerültek az utcára Bősz Anett lépése miatt.

Azóta persze még le is buktak Fodorék. Az MSZP és a Párbeszéd tételesen megcáfolta minden állításukat, ami arról szólt, hogy nem kapott lehetőséget Bősz Anett “értékei kinyilvánítására” valamint, hogy ne kapták volna meg az előzetes megállapodásnak megfelelő anyagi forrásokat. Ha valakit ez a része bővebben érdekel itt utánaolvashat.

Nem, itt arról van szó, hogy már sok van Fodoré számláján. A Demokratikus Koalíció például már elvből elutasítja azt, hogy egy asztalhoz üljön ezzel a társasággal – ugyanis a kvótanépszavazás kapcsán, maradjunk annyiban úgy játszották a kártyákat, hogy a Fidesznek legyen jó. Azzal, hogy nem az összellenzéki bojkottot támogatták, hanem azt, hogy a szavazóik vegyenek részt a népszavazáson, egyértelműen a Fidesz keze alá játszottak.

Sok a gyanús körülmény. A szocialista Kelemen László például már egyenesen az áruló Szili Katalinhoz hasonlította Bősz Anettet (erről itt olvashat bővebben).

Szóval úgy döntöttünk megkérdezzük olvasóinkat. Ön vajon hogyan gondolja?

[poll id=”22″]


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: