Az MSZP fiatal politikusa perverz ajánlatot tett Bősz Anettnek és Demeter Mártának is – igen, arról van szó


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Kelemen László az MSZP fiatal politikusa félreérthetetlen ajánlatot tett a jellembajnokoknak.

Kedves Anett, Eszter, Márta, Katalin s valahány név a naptárban, akiket nem soroltam fel!

Van egy ajánlatom a számotokra, amelyre úgy hiszem nem fogtok tudni nemet mondani. Úgy áll a helyzet, hogy elhittétek magatokat. Komolyan azt gondoljátok, hogy valakik vagytok. Komolyan azt gondoljátok, hogy azért, mert a Magyar Szocialista Párt lehetőséget adott nektek arra, hogy megmutathassátok, hogy kik vagytok automatikusan azt jelenti, hogy valakik vagytok?

Emlékszem azokra a mondatokra, amikor Demeter Márta felállt az MSZP frakciójából azzal érvelt, hogy azért nem adja vissza a parlamenti mandátumát, mert miatta szavaztak az MSZP országos listájára.

Kedves általam szeretve tisztelt Bősz Anett!

Remélem fel sem merült benned az, hogy bárki miattad szavazott volna az MSZP-Párbeszéd listájára. Nem vagy te akkora név abban a bizonyos szakmában, mint ahogyan azt te hiszed. Emlékszem, amikor odajöttél az MSZP választmányára és fűt meg fát ígértél azért, hogy adjon neked az MSZP egy lehetőséget. Hogy képviselhesd a Liberális értékrendet. Sajnos a mai napon megmutattad, milyen ember is vagy valójában.

De mint mondtam, van nektek egy ajánlatom! Lehet kicsit perverz lesz, de mit csináljak, nem bírok magammal!

Felhívás!

Cikkünk a felhívás után folytatódik

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.


Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Az nem kérdés, hogy ha van egy kis tartásotok, vissza kellett volna adnotok a mandátumotokat a belőletek képviselőt csináló pártnak. De komolyan mondom, ráveszem a teljes ellenzéket, hogy ne bélyegezzenek benneteket árulónak, ha megtesztek valamit!


Tényleg, komolyan csináljatok egy saját pártot ti!


Móricz Eszter már megcsinálta, de nem mindenki volt benne. Te Anett, Szili Katalin, Móricz Eszter, Demeter Márta, Lévai Katalin meg még ki tudja hányan, akik elárultátok gombokért a teljes ellenzéki oldalt Orbánéknak végre csináljatok egy saját pártot. Csak hogy mindenki számára világossá váljon, hogy ti egy brancs vagytok.

Lehetne a pártotok neve Nemzeti Kollaboránsok Baloldali Demokrata Liberális Zöld és Minden Miért Megfizetnek Pártja!

De ahogyan ismerlek benneteket ebből a pártból is maximum egy kamupártra futná tőletek. Mert ahogyan a Rákosi rendszerben elmondták a diktátor születésnapjára verseket író költőkről, hogy a “tehetség és a jellem, nem mindig jár kéz a kézben” nálatok ez nem igaz, mert jellem sose volt, tehetség, meg hát….

Na, van amihez van tehetségetek! Az árulásra nagyon van eszetek!

De jusson eszetekbe az, az árulást nagyon szeretik, de az árulókat nem!

***

– Uram – szólt a varga, odafurakodva a basához –, most már engem is elégíts ki!
A basa megvetőleg nézett az árulóra s intett két csausznak.
– Amit ígértem, megkapod. Azt ígértem, hogy annyi aranyat kapsz, amennyi a bőrödbe fér. Üssétek agyon tehát és nyúzzátok meg. Majd meglássuk, mennyi fér a bőrébe.
A csauszok megfogták az oroszfalvi vargát, kapálózott, csikart, rúgott, harapott, de hasztalan, a basa parancsát teljesíteni kellett.
Varga uram bőrét lenyúzták, kikészítették, s a basa megtöltvén színültig arannyal, elküldé a majszterné asszonyonmak Oroszfalvára.

Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük