Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A tegnapi nap folyamán beszámoltunk arról, hogy elszabadultak az indulatok a Jobbik mélyrepülése (9% a Nézőpont szerint), valamint Morvai Krisztina bejelentése miatt, mely szerint 2019 után nem kíván a jelenlegi Jobbikban politizálni.

Novák Előd a párt korábbi alelnökének facebook oldalán szabadultak el az indulatok miután Novák köpönyegforgatással vádolta a párt vezetését.

Több korábban vezető Jobbikos politikus is ostorozta az elmúlt időszakban Vona Gábort. Például Gaudi-Nagy Tamás a párt korábbi parlamenti képviselője úgy fogalmazott:  a Jobbik vezetése gyakorlatilag feladta az önrendelkezését, politikai és gazdasági megállapodást köthetett Simicska Lajossal. Egy későbbi interjúban pedig hozzátette:

erősen közelít a hazaáruláshoz, amit a Jobbik művel.”

Novák Előd pedig sejtelmesen csak úgy fogalmazott a jövőre nézve, hogy: kitartást kívánok a Jobbikban magunkfajtáknak (hiszen sokan vannak, néhányan még a frakcióban is, várva egy alkalmasabb pillanatot), hogy innen még vissza tudjuk majd egyszer fordítani a szekeret.”

Novák posztjához rengeteg hozzászólás érkezett. Több hozzászóló is hasonló véleményen van, sőt többen már most menesztenék Vonát.

Mint Csaba fogalmaznak: Most már komolyan megkérdezem: Vona megőrült??? A januári tisztújító kongresszuson sürgősen le kell váltani, vagy a pártnak végleg befellegzik!!!

Minderre terveket is osztottak meg Vona kritikusai:  Tessék nyugodtan belépni a Jobbikba, aztán a választmányon nem megszavazni VG-t, vagy esetleg másik elnökjelöltet állítani. Így működik az “eltakarítás”.

László szerint: “vonát” azonnal páros lábbal ki kell rúgni a Jobbikból és Morvai Krisztinát kell jelölni vagy állítani helyette !

Többen is Morvai Krisztinában gondolkodnak. Sőt, maga Novák is azt írta, hogy innen még vissza tudjuk majd egyszer fordítani a szekeret.Lehetőleg dr. Morvai Krisztinával karöltve, akivel 2014-ben 21%-os választási eredményig már eljutottunk az elvek feladása nélkül.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: