Puccs készül a Jobbikban? – Menesztenék Vonát, sőt már az utódját is sejteni vélik


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A tegnapi nap folyamán beszámoltunk arról, hogy elszabadultak az indulatok a Jobbik mélyrepülése (9% a Nézőpont szerint), valamint Morvai Krisztina bejelentése miatt, mely szerint 2019 után nem kíván a jelenlegi Jobbikban politizálni.

Novák Előd a párt korábbi alelnökének facebook oldalán szabadultak el az indulatok miután Novák köpönyegforgatással vádolta a párt vezetését.Több korábban vezető Jobbikos politikus is ostorozta az elmúlt időszakban Vona Gábort. Például Gaudi-Nagy Tamás a párt korábbi parlamenti képviselője úgy fogalmazott:  a Jobbik vezetése gyakorlatilag feladta az önrendelkezését, politikai és gazdasági megállapodást köthetett Simicska Lajossal. Egy későbbi interjúban pedig hozzátette:

erősen közelít a hazaáruláshoz, amit a Jobbik művel.”

Novák Előd pedig sejtelmesen csak úgy fogalmazott a jövőre nézve, hogy: kitartást kívánok a Jobbikban magunkfajtáknak (hiszen sokan vannak, néhányan még a frakcióban is, várva egy alkalmasabb pillanatot), hogy innen még vissza tudjuk majd egyszer fordítani a szekeret.”

Novák posztjához rengeteg hozzászólás érkezett. Több hozzászóló is hasonló véleményen van, sőt többen már most menesztenék Vonát.

Mint Csaba fogalmaznak: Most már komolyan megkérdezem: Vona megőrült??? A januári tisztújító kongresszuson sürgősen le kell váltani, vagy a pártnak végleg befellegzik!!!
Minderre terveket is osztottak meg Vona kritikusai:  Tessék nyugodtan belépni a Jobbikba, aztán a választmányon nem megszavazni VG-t, vagy esetleg másik elnökjelöltet állítani. Így működik az “eltakarítás”.

László szerint: “vonát” azonnal páros lábbal ki kell rúgni a Jobbikból és Morvai Krisztinát kell jelölni vagy állítani helyette !


Többen is Morvai Krisztinában gondolkodnak. Sőt, maga Novák is azt írta, hogy innen még vissza tudjuk majd egyszer fordítani a szekeret.Lehetőleg dr. Morvai Krisztinával karöltve, akivel 2014-ben 21%-os választási eredményig már eljutottunk az elvek feladása nélkül.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük