Puccs készül a Jobbikban? – Menesztenék Vonát, sőt már az utódját is sejteni vélik


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A tegnapi nap folyamán beszámoltunk arról, hogy elszabadultak az indulatok a Jobbik mélyrepülése (9% a Nézőpont szerint), valamint Morvai Krisztina bejelentése miatt, mely szerint 2019 után nem kíván a jelenlegi Jobbikban politizálni.

Novák Előd a párt korábbi alelnökének facebook oldalán szabadultak el az indulatok miután Novák köpönyegforgatással vádolta a párt vezetését.

Több korábban vezető Jobbikos politikus is ostorozta az elmúlt időszakban Vona Gábort. Például Gaudi-Nagy Tamás a párt korábbi parlamenti képviselője úgy fogalmazott:  a Jobbik vezetése gyakorlatilag feladta az önrendelkezését, politikai és gazdasági megállapodást köthetett Simicska Lajossal. Egy későbbi interjúban pedig hozzátette:

erősen közelít a hazaáruláshoz, amit a Jobbik művel.”

Novák Előd pedig sejtelmesen csak úgy fogalmazott a jövőre nézve, hogy: kitartást kívánok a Jobbikban magunkfajtáknak (hiszen sokan vannak, néhányan még a frakcióban is, várva egy alkalmasabb pillanatot), hogy innen még vissza tudjuk majd egyszer fordítani a szekeret.”

Novák posztjához rengeteg hozzászólás érkezett. Több hozzászóló is hasonló véleményen van, sőt többen már most menesztenék Vonát.Mint Csaba fogalmaznak: Most már komolyan megkérdezem: Vona megőrült??? A januári tisztújító kongresszuson sürgősen le kell váltani, vagy a pártnak végleg befellegzik!!!

Minderre terveket is osztottak meg Vona kritikusai:  Tessék nyugodtan belépni a Jobbikba, aztán a választmányon nem megszavazni VG-t, vagy esetleg másik elnökjelöltet állítani. Így működik az “eltakarítás”.

László szerint: “vonát” azonnal páros lábbal ki kell rúgni a Jobbikból és Morvai Krisztinát kell jelölni vagy állítani helyette !

Többen is Morvai Krisztinában gondolkodnak. Sőt, maga Novák is azt írta, hogy innen még vissza tudjuk majd egyszer fordítani a szekeret.Lehetőleg dr. Morvai Krisztinával karöltve, akivel 2014-ben 21%-os választási eredményig már eljutottunk az elvek feladása nélkül.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük