Újpest ifjú Orbánistái bedörrentették a tahóságfaktort – undorító kampányba kezdtek


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az újpesti Fidelitas talán az eddigi legszánalmasabb kampányába kezdett.

Magukat viccesnek gondoló ifjú Orbánisták – mert ugye már Orbánizmus van, mint ahogyan az korábban kiderült egy titkos hangfelvételen – olyan képet szerkesztettek facebookra, amelyet első  ránézésre nem tudunk hová tenni.

A Fidelitas ugyan az ország mára legnevetségesebb politikai szervezete azonban mindig van lejjebb. Az újpesti csoport még az országos átlagot is alulmúlta. Nem véletlen talán, hogy egy egész ország röhög ezen a viccszervezeten.

Ezek a gyökerek, komolyan gondolják, hogy bárkinek kellene az a francos konzultációs levél? Komolyan azt gondolja bárki, hogy közdene valaki a szomszéd postaládájával hogy kihalássza belőle azt – a nyugodtan mondjuk ki szart, amit a kormány belenyomott. Komolyan gondolja a Fidelitas, hogy bárkinek is hiányzik a szaruk?

Itt az újabb Fidelitas videó – ezen röhög most az internet 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük