Újpest ifjú Orbánistái bedörrentették a tahóságfaktort – undorító kampányba kezdtek


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Az újpesti Fidelitas talán az eddigi legszánalmasabb kampányába kezdett.

Magukat viccesnek gondoló ifjú Orbánisták – mert ugye már Orbánizmus van, mint ahogyan az korábban kiderült egy titkos hangfelvételen – olyan képet szerkesztettek facebookra, amelyet első  ránézésre nem tudunk hová tenni.

A Fidelitas ugyan az ország mára legnevetségesebb politikai szervezete azonban mindig van lejjebb. Az újpesti csoport még az országos átlagot is alulmúlta. Nem véletlen talán, hogy egy egész ország röhög ezen a viccszervezeten.

Ezek a gyökerek, komolyan gondolják, hogy bárkinek kellene az a francos konzultációs levél? Komolyan azt gondolja bárki, hogy közdene valaki a szomszéd postaládájával hogy kihalássza belőle azt – a nyugodtan mondjuk ki szart, amit a kormány belenyomott. Komolyan gondolja a Fidelitas, hogy bárkinek is hiányzik a szaruk?

Itt az újabb Fidelitas videó – ezen röhög most az internet

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük