Újpest ifjú Orbánistái bedörrentették a tahóságfaktort – undorító kampányba kezdtek


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az újpesti Fidelitas talán az eddigi legszánalmasabb kampányába kezdett.

Magukat viccesnek gondoló ifjú Orbánisták – mert ugye már Orbánizmus van, mint ahogyan az korábban kiderült egy titkos hangfelvételen – olyan képet szerkesztettek facebookra, amelyet első  ránézésre nem tudunk hová tenni.A Fidelitas ugyan az ország mára legnevetségesebb politikai szervezete azonban mindig van lejjebb. Az újpesti csoport még az országos átlagot is alulmúlta. Nem véletlen talán, hogy egy egész ország röhög ezen a viccszervezeten.

Ezek a gyökerek, komolyan gondolják, hogy bárkinek kellene az a francos konzultációs levél? Komolyan azt gondolja bárki, hogy közdene valaki a szomszéd postaládájával hogy kihalássza belőle azt – a nyugodtan mondjuk ki szart, amit a kormány belenyomott. Komolyan gondolja a Fidelitas, hogy bárkinek is hiányzik a szaruk?

Itt az újabb Fidelitas videó – ezen röhög most az internet
 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük