A pofám leszakadna attól, amit a fiatal fideszeseknek kell énekelniük Orbán Viktorról


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Egész egyszerűen a hihetetlennel határos az, ami a jobboldalon történik. Az egy dolog, hogy mára a teljes jobboldal más valóságban él, de hogy az az erkölcsi és kulturális kútmérgezés, amelyet napról napra bemutat a jobboldal az már nekünk szégyenteljes!

Van a Fidesznek egy dicső büszke ifiszervezete a Fidelitas, igen azok a srácok, akik három dolgot nem tudtak felsorolni arról, mit csináltak eddig a fiatalokért, de mondjuk ez nem is elvárás, hiszen nem az a lényeg, hanem hogy a tűz közelben legyenek.

Nyaljuk segget tövig, a kereszt-csontig se szégyeneljük benyalni magunkat. Vegyük elő az ismert kommunista dal dallamait a Katyusának és zengjük a dalt, üde mámoros ajakkal:

Mi vagyunk a 68-as hippik

Nem bírjuk a sok hamis libsit.

Szabadságot a Soros-bérencektől

Európa nem a JunckeréSzabadságot a Soros-bérencektől

Európa már a Viktoré!

igen ez a fidesz ifjúsági szervezete, igen ez megtörtént!

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük