A pofám leszakadna attól, amit a fiatal fideszeseknek kell énekelniük Orbán Viktorról


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Egész egyszerűen a hihetetlennel határos az, ami a jobboldalon történik. Az egy dolog, hogy mára a teljes jobboldal más valóságban él, de hogy az az erkölcsi és kulturális kútmérgezés, amelyet napról napra bemutat a jobboldal az már nekünk szégyenteljes!

Van a Fidesznek egy dicső büszke ifiszervezete a Fidelitas, igen azok a srácok, akik három dolgot nem tudtak felsorolni arról, mit csináltak eddig a fiatalokért, de mondjuk ez nem is elvárás, hiszen nem az a lényeg, hanem hogy a tűz közelben legyenek.

Nyaljuk segget tövig, a kereszt-csontig se szégyeneljük benyalni magunkat. Vegyük elő az ismert kommunista dal dallamait a Katyusának és zengjük a dalt, üde mámoros ajakkal:

Mi vagyunk a 68-as hippik

Nem bírjuk a sok hamis libsit.

Szabadságot a Soros-bérencektől

Európa nem a Junckeré

Szabadságot a Soros-bérencektől

Európa már a Viktoré!

igen ez a fidesz ifjúsági szervezete, igen ez megtörtént! 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük