Itt az újabb Fidelitas videó – ezen röhög most az internet


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A kormánypárt ifjúsági szervezete nem tud hibázni. Egész egyszerűen szánalmas az a teljesítmény amit nyújtanak. Aki nem emlékezne a nagyszerű első részre az itt most megtekintheti:

Petíciót sem kell írni ahhoz, hogy legyen második rész, merthogy elkészül.

Galád módon olyan bonyolult kérdéseket tett fel a politikuscsemeték számára, amelyekre egyszerűen nem lehettek felkészülve. Így hát természetesen voltak akik lefagytak a válaszadás közben, de akadtak olyanok is, akik jobbnak látták, ha szó szerint elfutnak a megoldhatatlannak tűnő helyzet elől.

– Tud mondani három olyan dolgot, amit a Fidelitas tett a fiatalokért? – kérdezte váratlanul az N1TV riportere szombat délelőtt, a szervezet 14. tisztújító kongresszusára várakozó ifjoncoktól.– Például kutyasétáltatás! – vágta rá egy büszke magyar legény.

Ezen a ponton mi már vonyítottunk a röhögéstől, pedig a java még csak ezután jön. Vigyázat! A videót mindenki csak saját felelősségére nézze meg, ugyanis könnyen rekeszizom-fájdalmat okozhat…

 Mindeközben a Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom, a legnagyobb ellenzéki ifjúsági szervezet Kiskunfélegyházán tartott a hétvégén kihelyezett elnökségi ülést mely során  fontos társadalomtudományi képzésen vettek részt a baloldali szervezet vezetői.
A Societasnak számos új alapszervezete is alakult az elmúlt időszakban

Elmondható tehát, hogy nem az ifjúságpolitika ilyen, csak a Fidelitasnál nincs ki a négy szoba három kerék…. Talán a Fidelitas fordulhatna az ifjúszocikhoz tanácsért, hátha….
A Societas munkájába egyébként itt tud becsatlakozni.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük