Itt az újabb Fidelitas videó – ezen röhög most az internet


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A kormánypárt ifjúsági szervezete nem tud hibázni. Egész egyszerűen szánalmas az a teljesítmény amit nyújtanak. Aki nem emlékezne a nagyszerű első részre az itt most megtekintheti:

Petíciót sem kell írni ahhoz, hogy legyen második rész, merthogy elkészül.

Galád módon olyan bonyolult kérdéseket tett fel a politikuscsemeték számára, amelyekre egyszerűen nem lehettek felkészülve. Így hát természetesen voltak akik lefagytak a válaszadás közben, de akadtak olyanok is, akik jobbnak látták, ha szó szerint elfutnak a megoldhatatlannak tűnő helyzet elől.

– Tud mondani három olyan dolgot, amit a Fidelitas tett a fiatalokért? – kérdezte váratlanul az N1TV riportere szombat délelőtt, a szervezet 14. tisztújító kongresszusára várakozó ifjoncoktól.

– Például kutyasétáltatás! – vágta rá egy büszke magyar legény.

Ezen a ponton mi már vonyítottunk a röhögéstől, pedig a java még csak ezután jön. Vigyázat! A videót mindenki csak saját felelősségére nézze meg, ugyanis könnyen rekeszizom-fájdalmat okozhat…

 Mindeközben a Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom, a legnagyobb ellenzéki ifjúsági szervezet Kiskunfélegyházán tartott a hétvégén kihelyezett elnökségi ülést mely során  fontos társadalomtudományi képzésen vettek részt a baloldali szervezet vezetői.
A Societasnak számos új alapszervezete is alakult az elmúlt időszakbanElmondható tehát, hogy nem az ifjúságpolitika ilyen, csak a Fidelitasnál nincs ki a négy szoba három kerék…. Talán a Fidelitas fordulhatna az ifjúszocikhoz tanácsért, hátha….

A Societas munkájába egyébként itt tud becsatlakozni.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük