Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Leszavazták a saját elnökük indulását a XII. kerületi előválasztáson, így a választáson sem fog indulni az MKKP, derül ki Kovács Gergely társelnök bejelentése alapján. 

Kovács Gergely a közösségi oldalon adott hangot csalódottságának, szerinte ugyanis „semmi értelme, hogy mi is, meg az ellenzék is elinduljunk, mert akkor simán nyerne mindent itt a fidesz, úgyhogy akkor mi inkább nem indulunk a kerületben semmilyen formában” – jelentette ki.

Mindezt azután, hogy a Kutyapárt többsége nem támogatta a pártelnököt abban, hogy elinduljon a XII. kerületi előválasztáson.

„lett volna egy tök jó lehetőség rá, hogy én polgármester legyek és kutyapártos legyen a testületben a fele képviselő, ez részben előválasztáson dőlt volna el, ami szerintem simán nyerhető lett volna”.

Ezt a kutyapárt többsége nem támogatta – tette hozzá.

Érdekesség, hogy a pártelnök posztja alatt feltűnt Baranyi Krisztina IX. kerületi polgármester is, aki az elmúlt időszakban botrányt botrányra halmozott az ellenzéki oldalon. Baranyi egészen odáig ment csalódottságában, hogy a Kutyapárt testületi szavazásának hitelességét vitatta:

“Biztos valamit rosszul számoltatok a szavazásnál”

– írta a IX. kerületi polgármester, aki a párt döntését nemes egyszerűséggel “butaság”-nak minősítette.

Nem tudom elképzelni, hogy egy párt kihagyja azt a lehetőséget, hogy az elnöke és képviselői valódi pozíciókhoz, valódi cselekvési lehetőséghez jussanak. – írta Baranyi kommentálva a bejelentést.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: