Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hadházy Ákosnak sikerült igen csak leszerepelni a tegnapi Partizános vitában.

Tagadhatatlan, nekem is rossz szájízem van amiatt, hogy Tóth Csaba nem jelent meg a tegnapi vitán: erről ebben a cikkünkben részletesen írunk.

Azonban így Hadházy Ákosnak lehetősége lett volna arra, hogy minden vádat tételesen bizonyítson, amit Tóth Csabával kapcsolatosan felhoztak az elmúlt időszakban.

Furcsa választatott azonban Hadházy Ákos arra a kérdésre, hogy milyen korrupciós ügyeket tud bizonyítani Tóth Csabával szemben.

Gyakorlatilag elmenekült a kérdés elől Hadházy Ákos. Kitérő válaszokat adott, hablatyolt és elmondta:

A választásig nekem nem lesz célom az, hogy újabb és újabb ügyeket tárjak fel. Akkor ugye azt a vádat kapnám meg, hogy én azért turok ki ügyeket és próbálok ügyeket mondani, mert én valamilyen politikai előnyt akarok szerezni

Tehát lehet továbbra is lebegtetni a Tóth Csaba korrupt mitoszt, úgy, hogy gyakorlatilag nem kell bizonyítani semmit, nehogy az áskálódásnak tűnjön.

Szomorú szoktam lenni – az hagyján, amikor Tóth képviselő úr mondja – amikor más képviselő mondja, hogy én nem bizonyítottam ügyeket. Nincs  ügy, amire rá kéne mutatni, elég arra amit a független sajtó már megtalált – mondta el az egyszemélyes vitában Hadházy Ákos.

Csak azért érdekes így ez az egész, mert az egész kampány gyakorlatilag arra van felépítve, hogy az MSZP-s Tóth Csaba a korrupt.

Most azonban kiderült hogy ez nincs így. Legalábbis nem tudják bizonyítani azt, hogy bármilyen korrupcióban érintett lenne az MSZP politikusa.

Akkor viszont nem tudunk más következtetésre jutni a vita alapján, mint arra, hogy akkor ez egy jól kitervelt lejárató kampány volt. (amit talán az ellenzéki pártok etikai kódexe is tilt.)

Nem én vagyok az egyetlen aki az előválasztási kampány kezdete óta arra vár, hogy valaki mutasson fel bizonyítékot arra, hogy Tóth Csabát bármivel is lehet vádolni Zuglóban.

Ehhez képest a tegnapi nap folyamán kiderült, hogy nemhogy nincs is ilyen bizonyíték, de nem is keresnek semmi hasonlót Hadházy Ákos és kampánycsapata.

Akkor pedig úgy tudom értékelni ezt a történetet, hogy egy kampányt felépítettek arra hogy Tóth Csaba korrupt és ha ezt nem tudják bizonyítani, akkor sikerült elveszteni a saját kampányukat.

Hadházy Ákos tehát tegnap egyedül is veszíteni tudott a Partizán vitában.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: