Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tudom, hogy egy politikusnak sok mindent el kell tűrnie, sok mindent el kell viselnie de ami sok, az sok – kezdte videóját Zugló szocialista képviselője Tóth Csaba, aki bejelentette feljelenti az internetes influencert, Gulyás Mártont.

Tóth Csaba szerint sok mindent el kell viselni egy kampányban, “egyes médiumok részrehajló, a közvéleményt félre tájékoztató megnyilvánulásait is, de mindent azért nem” – fogalmazott a politikus.

Most betelt a pohár – nyilatkozta Tóth Csaba.

Tóth Csaba azt sérelmezi, hogy Gulyás Márton a Partizánban, Karácsony Gergellyel folytatott interjúja során olyan “kérdésekben csomagolt vádakat fogalmazott meg” Tóth Csaba személyével kapcsolatban, ami miatt a politikus:

“a nagy nyilvánosság előtt elkövetett jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás miatt” feljelentést tett.

Éppen emiatt Tóth Csaba a mai napon nem fog elmenni a Partizán által szervezett képviselői vitára, mert mint fogalmaz, Gulyással “bíróságon fogunk majd valamikor találkozni”.

“Természetesen fontos számomra a képviselő jelölti vita, hiszen ezért is hívtam már augusztus 25.-én vitára Hadházy Ákost a Zugló TV-be”

Tóth Csaba erről azt mondta: Sajnos a mai napig egyértelmű választ tőle nem kaptam, én ennek ellenére pénteken 17.-én 15:00 órakor várom hogy megvitassuk elképzeléseinket Zuglóról. Én ott leszek – zárta videós bejelentkezését az MSZP politikusa.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: