Hadházy Ákos - Fotó: MNO
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ma már jeleztük egy posztban, hogy ma valami nem stimmel Hadházy Ákossal. Valahogy nagyon nem ezt szoktuk meg tőle.

Hisztizik és dühöng azért mert inkább politikai ellenfelét – aki egyébként a körzet jelenlegi ellenzéki országgyűlési képviselője – a DK, az MSZP a Párbeszéd és most már a Jobbik is támogatja, valamint Karácsony Gergely. Vagyis úgy tűnik nem jött be az a stratégia hogy Hadházy ilyen módon szerez újra mandátumot.

Ettől ez még nem ok arra, hogy valaki magát meghazudtolva vagdalkozzon és az ellenzéki együttműködést kezdje el szapulni, mint majd később látható Hadházy megtette.

A korábbbi kiakadását itt olvashatja

Most közösségi oldalán állt bele Jakab Péterbe amiért a Jobbik Hadházy MSZP-s ellenfelét Tóth Csabát támogatja az előválasztáson Zuglóban.

Ugyan a Jobbik elnöke Jakab Péter ezt még nem jelentette be hivatalosan, mint a többi jelöltet, akit a Jobbik támogat Hadházy máris hiányolja azt a grafikát amin az MSZP-s Tóth Csaba és Jakab Péter együtt szerepel és meg is osztotta kissé sértett hisztis posztját követőivel:

Segítettem kicsit a Pártelnök Úrnak azzal, hogy elkészítettük ezt a grafikát. A Jobbik posztjáról ugyanis valahogyan lemaradt az Elnök Úr arcképe a szocialista zuglói jelölt mellől.

Pedig a Pártelnök Úr eddig mindig saját arcképével hirdette, ha a Jobbik beállt egy jelölt mögé. Most viszont vagy elfelejtette őt odatenni a stáb, vagy ennyire szégyelli, amit tett. Remélem, az utóbbiról van szó.

Mert ha az előbbi, az azt jelentené, hogy a Jobbik elnöke még mindig nem értette meg, hogy csak akkor van esélye nyerni az ellenzéknek, ha elhiszik rólunk: nem csak remek szónoklatokban ígérünk változást, hanem komolyan is gondoljuk azt.

Ehhez viszont a vetítés kevés, olyan jelöltek is kellenek, akikre nem vetül még a gyanú árnyéka sem.

Sajnos szerintem a Jobbiknak Zuglóban most nem sikerült jól választani. Persze az is lehet, hogy egyszerűen csak arról van szó, hogy a parlamenti pártok úgy alkudoznak, mint a kofák


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: