Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Nemzetbiztonsági Bizottsáh Jobbikos elnöke szerint Kubatov Gábornak köze lehet a Dunaferr erőszakos elfoglalási kísérletéhez. Az egész ügy kezd nagyon sötét fordulatokat venni.

Summer János a Jobbik képviselője, a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöke rendkívüli ülésen tárgyalná a Dunaferr körül kirobbant botrány részleteit. Amennyiben lemaradt volna az ügyről itt mindent elolvashat (kattintson).

A Jobbik politikusa úgy fogalmazott:

Kubatov “kösse meg a kutyáit”

Stummer János arra kérte Kubatov Gábort, a Fidesz pártigazgatóját, hogy “kösse meg a kutyáit, ne fenyegesse tovább a dunaújvárosi embereket”, mert ők nyugalmat, békét szeretnének, és nem akarnak azzal szembesülni, hogy városukat “zsoldosseregek szállják meg és érvényt akarnak szerezni kibogozhatatlan politikai, gazdasági, üzleti érdekeknek”.

Célozva ezzel arra, hogy a Fidesz politikusának köze lehet azokhoz a biztonságiakhoz, akik megjelentek a Dunai Vasmű épülete környékén és akik be akartak hatolni az üzembe.

Kubatov szerint azonban semmi köze nincs a történtekhez. A Fidesz pártigazgatója őgy fogalmazott:

“Nemhogy a Nemzetbiztonsági bizottság élére nem való, de még éjjeliőrnek sem”

A Fidesz politikusa szerint: “Stummer azzal vádolt meg engem, hogy “zsoldosseregeket” küldtem a Dunai Vasműhöz.A valóság ezzel szemben az, hogy az ügyhöz nekem semmi, de semmi közöm.

De tudják, hogy megy ez: akinek kalapács van a kezében, mindenhol szöget lát.

Korábban már többször összefüggésbe hozták Kubatov Gábort kétes eredetű biztonsági őrökkel, akik többek között elállták az MSZP politikusának útját a Nemzeti Választási Iroda bejáratánál (kattintson).

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: