Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bár a Klubrádió valós online hallgatottsági adatait csak a Klubrádió ismeri egyenlőre, hiszen a legtöbben a rádió szerverein keresztül hallgatják az online adást, azonban van egy platform amin nyílvános a szám. Az ottani szám azonban nagyon meggyőző!

A Médiatanács döntésének értelmében tegnap éjfékor elhallgatott a Klubrádió a 92.9-es frekvencián. Az hogy hogyan néztek ki a búcsú könnyes pillanatai ide kattintva megnézheti.

A rádió éjféltől online sugároz. Hallgatottsági adatok alapján a Klubrádió volt a leghallgatottabb magyar közéleti adó, ami most a lekapcsolása után online folytatja a munkát.

Eddig is aljas volt az a sor, ahogyan megpróbálta a NER beszántani a rádiót.

Korábban olyan is előállt, hogy a rádió csupán 60 napos sugárzási engedélyeket kapott ami ellehetetlenítette a reklámpiaci jelenlétét. Ekkor a hallgatók adták össze a pénzt (és a mai napig is így van) a rádió működésére.

Volt olyan pályázata a rádiónak, ahol azt kérték számon rajtuk, hogy nem írták alá az üres hátoldalait a pályázati lapoknak.

Most arra hivatkozva nem kaptak hosszabítást, mert működésük alatt kétszer késve vittek be egy táblázatot a Médiahatóságnak – amiért korábban súlyos – 30 ezer forintra büntették a rádiót.

Amíg a peres ügyek és az új pályázat lezárul – ahol egyébként csak a Klubrádiónak van érvényes pályázata – online sugároz a rádió.

A Klubrádió több platformon is elérhető, az online rádió streaming oldalaktól kezdve a Klubrádió weboldalán, vagy az okostelefonos Klubrádió applikációban is. Ezeknek a hallgatottságát egyenlrőre nem ismerjük, azonban a rádió nyomon követhető a legnagyobb internetes videómegosztó oldalon a Youtube felületén élőben.

Élő adásait csak ezen a felületen 11 órakor, ami nem a csúcsidő EZER HALLGATÓ követte nyomon. Aki ismeri ezt a szegmenst tudja, hogy ezzel a számmal a legnagyobb videós sztárok élmezőnyében van a Klubrádió, hiszen a legnépszerűbb videósok is hasonló számokat tudnak produkálni. Ez pedig azt jelenti, hogy nem jött be a NER számítása.

Klubrádió volt van és lesz!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: