Rendőrség - Fotó: Trend FM
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Lovasi András a Kiscsillag frontembere még 2019-ben autóbalesetezett. A zenész 2019 márciusában ütközött egy rendőrautóval Budapesten.

A Kossuth-díjas zenész a színpadról üzent Orbánnak – sárral dobálták meg a zenészt

Az egy évvel későbbi vádirat szerint „a több másodperce piros jelzés ellenére hajtott be a kereszteződésbe és okozott balesetet, amelyben két személy zúzódást és csonttörést szenvedett”.

Kiegészítették az orvosszakértői véleményt a Kiscsillag és a Kispál és a Borz frontembere, Lovasi András tavalyelőtti balesetének ügyében, írja a Blikk.

Az egyik sértettnél ugyanis olyan új egészségügyi probléma merült fel, vagy olyan korábbi probléma nem szűnt meg, ami miatt orvoshoz fordult. A szakvélemény szerint a panaszai már nem is fognak enyhülni.

Ezért az ügyészség „maradandó fogyatékosságot eredményező közúti baleset gondatlan okozásának vétségére módosította” a Lovasival szembeni vádat.

A lap szerint ilyen esetben legfeljebb három éves szabadságvesztést szabhatnak ki, de dönthetnek felfüggesztett börtönbüntetésről vagy pénzbírságról is.

„A felelősségemet elismerem. Várom az ügyben az ítéletet, és bármi is lesz az, elfogadom” – nyilatkozta Lovasi a vádemelés után, de a friss fejleményekkel kapcsolatos kérdésekre még nem reagált. A baleset után felajánlotta segítségét a balesetben megsérült rendőrnek.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: