Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem tudnak mit kezdeni a főpolgármester népszerűségével, hát előveszik valódi énjüket. Nem tudom mindezek után hogy tud úgy a tükörbe nézni valaki, hogy a tükörképe nem köpi szemen reggelente.

A Jobbik közeli Zsúrpubi szúrta ki – merthogy mi nem nagyon olvassuk – hogy alpári módon hajléktalanokkal és az ő nyomorukkal akarják kikezdeni Karácsony Gergelyt, nem is akármilyen módon:

A józsefvárosi tüntetések mindig huncutak – maradjunk annyiban, hogy egyszer már megégette vele magát a Fidesz – nem akármilyen részletek derültek ki.

A Zsúrpubi arról számol be, hogy a Ripost arról ír a cikkében:

az egyik józsefvárosi társasház takarítója, Gyüre Lászlóné Kőszegi Mária is ki van borulva.

„Minden reggel meg kell küzdenem a hajléktalanokkal, mert itt ülnek, fekszenek a járdán. Két ház előtti részért felelek az Auróra utcában, de egyre fárasztóbb, mert mire végzek, kezdhetem elölről: volt, hogy takarítás közben hátranéztem, és azt láttam, hogy a frissen felpucolt járdára piszkít valaki. Klórmésszel próbáljuk fertőtleníteni a falakat és a kapubejárókat, egyszerűen elviselhetetlen, ami itt van!” – mondja szomorúan Mária néni.

Bezzeg mikor Tarlós volt a főpolgármester! Egy darab meztelen hajléktalan se feküdt Budapest utcáin! De még ruhában sem! És Gyüre Lászlóné Kőszegi Mária sem volt kiborulva. Karácsony Gergely mondjon le!

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: