Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egy szégyen! Ilyen aljas és nemtelen eszközöket is bevetnek az ellenzék ellen. Nem hittük, hogy ilyen hamar, nem hittük, hogy ennyire gusztustalanul.

Tüntetést szerveztek Budapest Józsefvárosának polgármesteri hivatala elé. Szerencsére a kerületi újság a helyszínen forgatott és nagyon hamar lebuktak.

Valójában nem is kerületi, hanem vidéki bértüntetőket hoztak fel Budapestre buszokkal azzal a szándékkal, hogy az ellenzéki független Pikó Andrást és a kerület vezetését besározzák.

Szerencsére nagyon amatőr volt a szervezés és a kerületi sajtó is résen volt, így a lejáratás helyett világossá vált – ezek már ezeket a módszereket is bevetik.

A kerületi újság azt írja: A romlott hús volt a szimbólum azon a megmozduláson, amit ma délelőtt tartottak 50-70 fő részvételével a polgármesteri hivatal előtt.

A főként Jász-Nagykun-Szolnok megyéből ideszállított úgynevezett tüntetők nem igazán tudták hitelesen képviselni a józsefvárosi problémákat, ezért már olyan képtelenségeket is bekiabáltak, hogy „nem kérünk kutyahúst”.

Balogh Lajos kerületi ellenzéki önkormányzati képviselő szerint: Jászkisér, Monor, Szolnok – csak néhány olyan település, ahonnan a mai józsefvárosi Polgármesteri Hivatal elé érkező “tüntetők” saját elmondásuk alapján érkeztek.

Elszomorító és nehezen érthető azoknak a politikai erőknek a felelőtlensége, amelynek vidékről kell buszoztatnia embereket a fővárosba, hogy a propagandamédiájában majd bemutathassa elégedetlenségüket egy olyan kerülettel, amelynek nem lakói.

Mi nem tudunk a Fidesz nevében bocsánatot kérni sem ezektől a megtévesztett emberektől, sem azoktól a kerületiektől, akiknek a manipulációját ezek az akciók szolgálják, a kerületi Fideszt viszont fel tudjuk szólítani:

ahelyett, hogy kihasználható eszközként, Budapestre buszoztatható áltüntetőként tekint az emberekre, tekintse őket polgárnak és partnernek, még akkor is, ha erre szemmel láthatóan hosszú ideje képtelen.

Ez az a videó, amit mindenkinek látnia kell az ellenzéki oldalon, ugyanis ha jól sejtük, a következő hetekben több kerületben is be fogják vetni ezt a módszert.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: