Budapest, 2014. október 13. Szabó Tímea független képviselő, az Együtt-PM tagja felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2014. október 13-án. MTI Fotó: Kovács Attila
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Párbeszéd társelnöke Szabó Tímea közölte közösségi oldalán, hogy sikerült meghátrálásra késztetni a kormányzati akaratot.

Győzelem!! – kezdi a fiatal politikus beszámolóját.

Előzmény: Szabó Tímea nekimegy a Fidesz aljas tervének – ha kell a saját testével akadályozza meg (részletekért kattintson ide)

Megvédtük az óbudai Hajógyári-szigetet Orbán Viktor milliárdos befektetőitől!
Meghátrált a kormány a Párbeszéd és a budapestiek nyomására:

nem valósulnak meg a Hajógyári-szigetre tervezett beruházások, jelentette be ma Gulyás Gergely.

A Római-part megvédése után újabb helyszínen akadályoztuk meg a környezetpusztítást és a zöldfelületek lebetonozását, amely csakis Orbán Viktor luxusterepjárós haverjainak kedvezett volna.

Tiltakozásunk eredményeként a Hajógyári-sziget továbbra is marad a családok, futók, biciklizők, kutyások és minden zöldre vágyó ember pihenőhelye!

A Hajógyári ügye nem csupán 1000 fa kivágásáról és a sziget bebetonozásáról szól, hanem arról is, hogy nem engedjük tovább az Orbán-kormány eszement pusztítását csak azért, hogy a milliárdos haverok tovább gazdagodjanak.

Az elmúlt évek eredményei megmutatták, hogy ha összefogunk, igenis megállíthatjuk Orbánék ámokfutását.

Soha nem szabad feladni a reményt és a küzdelmet! Óbuda-Békásmegyer országgyűlési képviselőjeként külön elképesztő boldogság nekem ez az eredmény! 

Köszönjük Nektek, mindenkinek, aki támogatta az ügyet!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: