Forrás: Magyar Nemzet, Fotó: Kovács Attila
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MSZP-Párbeszéd szövetség képviselője, Szabó Tímea akár a buldózerek elé is kész lefeküdni, ha azzal megakadályozza a Hajógyári-sziget átépítését- mondta az ATV reggeli műsorában

Élőlánccal tiltakozott a párt a Hajógyári-sziget tervezett átalakításával szemben- Szabó Tímea szerint onnan lehet tudni, hogy egy lakóparkot terveznek, hogy egy évvel ezelőtt a kormány kivette az UNESCO kezelésből a Hadrianus-palotát, akkor azt mondták, hogy helyre akarják állítani.

Utána jött az, hogy kajak-kenu központot akarnak létrehozni- egy 20 milliárd forint értékű mobilgátat akar a kormány a sziget köré húzni, ez már gyanús az ellenzéki képviselő szerint.

Fürjes Balázs nyilatkozta azt, hogy a kormány legkésőbb szeptemberig kijelöli a használható rozsdaövezeteket, nagy valószínűleg a Hajógyári-szigeten is.

Arra, hogy erre van-e bármi konkrétum, azt reagálta, hogy nagyon reméli, hogy nem lesz, de amint vannak tervek, meg fogják szerezni- az ő feladata az, hogy kongassa a vészharangot. Ha megépülne a lakópark, akkor 2-3000 új autó járna be Óbudára, ez egy olyan beruházás, amire semmi szükség.

A fővárosi és kerületi részen nem fognak engedélyt kapni, de Szabó Tímea azt mondta, hogy legrosszabb esetben ő maga fog a buldózerek és láncfűrészek elé feküdni. Óbuda és Békásmegyer megválasztott országgyűlési képviselőjeként el fog menni falig azért, hogy ezt az egész beruházást megakadályozza.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: