Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Már a Fideszben is nyíltan beszélnek arról, hogy baj van. A kormánypártok komoly sebet szereztek az önkormányzati választásokon. Éppen ezért bár azt kommunikálják, hogy megnyerték az októberi voksolást, valójában könnyen lehet, hogy az első lépés történt meg a Fidesz bukása felé.

 

 

A friss közvéleménykutatási adatok is ezt támasztják alá – ide kattintva megnézheti azt

A következő egy évben eldől a Fidesz és a kormány sorsa, sok múlik azon, hogy képesek-e a korrekcióra – mondta a jobbikos N1TV-nek Navracsics Tibor, az Európa Kulturális Fővárosa program koordinálásáért felelős kormánybiztos.

Navracsics szerint a Fidesz valóságérzékelési problémájának egyik jele lehet az önkormányzati választás néhány váratlan eredménye, például a budapesti, és szerinte a Fidesznek egy éve van arra, hogy megszólítsa azokat, akik eddig nem a Fideszre szavaztak.

A volt igazságügyi miniszter és EU-s biztos szerint Török Gábor politológus azért sorolhatta őt Lázár Jánoshoz hasonlóan a párt belső ellenzékéhez, mert „azt mindenki tudja”, hogy az ő gondolkodásmódja nem „a mostani Fidesz főáramához tartozik”.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: