during the UEFA EURO 2016 Group F match between Austria and Hungary at Stade Matmut Atlantique on June 14, 2016 in Bordeaux, France.
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Vezetnek az ellenzéki pártok, erősödött az MSZP.

Nagy verseny van a Fidesz és az ellenzék között. Egy éve még nehezen írtuk volna le, de 2020 ebben is változást hozott ugyanis az ellenzék országosan pariban van a Fidesszel, Budapesten pedig magabiztosan vezet.

A Népszava közölte a Publicus intézet legfrissebb felmérését, melyből kiderül: A fővárosban a pártpreferenciával rendelkező biztos szavazók 40 százaléka a Fidesz mögött áll, miközben a budapestiek 46 százaléka az ellenzéket – erősorrendben: a Demokratikus Koalíciót (DK), a Momentumot, illetve az MSZP-t és a Párbeszédet – támogatja.

Budapesten szinte mérhetetlen a Jobbik és az LMP, derül ki a felmérésből.

Országosan azonban elmondható, hogy a Fidesz igen is verhető, de ehhez minden ellenzéki párt összefogása szükséges, ugyanis az országos átlagban benne vannak a budapesti és a megyei jogú városok eredményei is, így elmondható, hogy jelenleg a Fidesz győzne, de előnye sosem volt ennyire szűk. Egy jó kampánnyal és teljes összefogással országosan is nyerhet az ellenzék.

a biztos szavazók körében egy 50 százalékos össztámogatottságú ellenzékkel szemben egy 47 százalékos népszerűségű kormánypárt áll.

A Fideszt jelenleg 47% támogatja

A DK és a Momentum fej-fej mellett 12%-os támogatottsággal

Az MSZP jelenleg 11%-on áll

jobbik 10%, Mkkp 3%, LMP2%


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: